Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

K46a39r67e16l 50N13o90v44á61k

22. 2. 2013 15:16

Pane Rath držím Vám palce, stal jste se obětí zrůdného politického režimu, který se vaším případem snaží zamaskovat mnohem větší zlodějny v řádech miliard. Od začátku jste pro mne politickým vězněm. Držím Vám palce v boji z totalitou ODS a jejich přisluhovačů z TOP09 a LIDEM.

1 1
možnosti
RN

Zamačkávám slzu....

3 1
možnosti
PM

P53e75t38r 49M34á39l90e84k

22. 2. 2013 11:27

dejve, chápu. Jen chobot by se přiznal, když mu jde o kejhák, ale ušetři nás tvých obludných představ. Užij si to a přeji, abys nemusel zvedat každý den mýdlo ze země :-P

8 3
možnosti
Foto

I kdyby byla prada jen polovina z toho, co zde p.dr.Rath naznačuje, bylo by to děsivé. Já se však domnívám, že kdyby zde rozhodně není na místě, ono to totiž děsivé je. Jediným důvodem protiústavního věznění zákonodárce je jeho vystupování a hlasování ve Sněmovně. Dokud bude u moci Schwarzenbergova klika a Miroslav Kalousek, dotud bude pošlapáváno právo a Ústava Rv

5 9
možnosti
JM

Ale no tak. Odpracoval jsem v kriminále nějaký ten pátek a mohu Vás ujistit, že podobných pohádek jsem slyšel tisíce. Za celou dobu / 12 let / jsem narazil na jednoho jediného frajera, co byl schopen přiznat - jo, sedím tady právem, ale stálo to za to. Jistě, vyprávěnka pana doktora je mnohem kultivovanější, než ty ostatní, moc lékařů po kriminálech neběhá;-D, ale pořád je to jen vyprávěnka.

9 3
možnosti
SN

:-)  Držím  Vám palce ! Ve Vašem příběhu je tolik nejasností, že soudný člověk, pokud si to jen trochu přebere v hlavě, musí dojít k závěru, že na Vás byla nachystána past. Byl jste obtížným hmyzem a dovedu si  živě představit, jak byste v současné době řádil v parlamentu. Stal jste se nepohodlným! Celý případ je jen šachová partie, kterou mají promyšlenou Vaši odpůrci dopředu. Někteří jednodušší už by Vám dali nejraději doživotí, přitom čerpají informace jen z tendenčních médií, a ta dovedou mozky vymýt! Těším se na to co vytáhne na Vás žalobce!  R^!!

6 10
možnosti
VK

Stanislave nic proti, ale Vy máte krom těch tendenčních médií zdroje informací kde??? Tady na blogu zloděje Ratha? :) Aha... to je mile vtipné. :)

4 1
možnosti
MK

Nepřesný je výrok o policejním státu. Policejní stát je tvrdá diktatura, kde policisté makají jak diví, byť i nesprávným směrem. V našem případě totiž policisté - výměnou za to, že v jednom případě vyhoví politické objednávce - získají beztrestnost a nikdo je pak nehoní za to, že ve stovce dalších případů nehnou ani prstem. Výjimky jsou velmi řídké.

6 4
možnosti
BM

Reportáž psaná na oprátce je lepší dílo........

14 8
možnosti
KS

pane Marjanko.Ve vší slušnosti.Vy jste v.l jak anděl.

6 6
možnosti
MS

Já si počkám až na výrok soudu. Ty vaše "Nové pověsti české" nelze brát vůbec vážně. :-P

15 5
možnosti
JL

20 tisíc stran? Sakra to jsou naši policajti nějací spisovatelé? To si děláte srandu. Pak se má něco vyšetřit.

6 0
možnosti
MM

Jaké si to člověk udělá, takové to má. O politické svéře jsem si udělál obrázek. Není to služba pro občana a nejsou to správcové naši země, ale je to chamtivá politická lůza a svoloč užvaněnců bez skrupulí, bez etiky a morálky. A Vy si ležíte tak, jak jste si ustlal.

9 6
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik