Diskuse

Planou hranice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P94a53v31e11l 31V97l46a70s

19. 8. 2013 22:53

MUDr. D. Ráth se samozřejmě brání. Zatím z toho, co bylo zveřejněno, nic nedokazuje jeho korupční jednání. Media z případu dělají guláš, tvrdí že Salačová prala špinavé peníze. Tak jak je popsáno, není to praní peněz ale debilní blbost. Podle ní poslala fakturu, na konto jí přišly peníze, ty vyzvedla a odnesla do Branka. Kdo však zaplatil daň, když to musela mít v účetnictví. Mám obavu, že jde o obdobný proces jako s Kájínkem. Všichni vědí že to nemohl udělat ale je odsouzený za nájemní vraždu a přitom se neví kdo ho najal a proč a zároveň se uznává, že sám neměl motiv. Hlavně že je chycený viník. Podezření, že to tak je, vzbuzuje i délka vazby.

0 0
možnosti
SB

Pane doktore, jsou jed dvě možnosti: Buď to, co popisujete, neodpovídá pravdě a Vy jste si to vycucal z prstu, ale potom jste docela obyčejný lhář. Nebo to, co popisujete, pravdou je, ale v tom případě těžko můžeme předpokládat, že tomu tak je teprve od toho dne, kdy Vás sebrali a uvalili na Vás vazbu. Je velice nepravděpodobné, že by tyto nepěkné věci vznikly až dnem Vašeho zatčení. Takové to asi bylo už předtím a jediný rozdíl je v tom, že předtím Vás to nepálilo, nyní Vás to pálí. Tak se ptám, co jste jako tehdejší vrcholový politik, jako poslanec, ministr nebo hejtman dělal pro to, aby se ten stav zlepšil? Proč Vás tyto údajné špinavosti pohoršují teprve od chvíle, kdy dopadly i na Vás? Proč už předtím jste proti nim nic nedělal?

7 0
možnosti
AL

Inu pan MUDr. už i v LOKu myslel především na sebe, na "malou domů" a vida, kam až to dopracoval. Doufám, že jeho snažení bude konečně po zásluze oceněno.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik