Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P80a51v80e27l 22V40l62a95s

11. 11. 2013 18:41

Ono se to dobře o někom vpouštějí soudy, kdž se stále neví, za co bude  či nebude odsouzen. Za každého režimu neviný seděl nejdále. Když prvý pokus nevyšel, seděl dál a hledalo se ,co by se mu mohlo hodit na hlavu. Přece se nevyrobí právní zmetek. S Ráthem je to opticky stejný scénář. Propustili ho v době, když podle medií se našly další těžké  zločiny daleko závažnější než Buštěhrad. Z toho mne vychází, že největším zločinem byla jeho politická angažovanost. Holt rozlobit si Kalouska, který je neprůstřelný účastník každé volené vlády a získal si restitucemi záštitu Katolické církve, se opravdu nevyplácí.

0 0
možnosti

Hezké je, jak má v popisu, že je poslanec za ČSSD atd atd. Nějak ustrnul ;-D

0 0
možnosti

Chybí fýrer, Sobotka je poněkud mdlý....mně se líbí jen Rusnok, poněvadž pochází z Nydku a Cienciala, také náš člověk, oba umí po naszymu.

Preferuji odborníky, JUDr. Hašek ani traktoristka Němcová mě neoslovují.

...Vám přeji  hodně zdaru u nezaujatého soudu a loučím se

polským budovatelským heslem : " Kobiety na traktory ! ", toto zvolání adresuji především paní Němcové, t.č. capo di tutti capi ODS.:-PR^

1 0
možnosti

:-)  Pěkně shrnuto !  Společnost se obrací v kravskou ř.ť !  Vám přeji dobrý výsledek

( nemyslím to pejorativně), účelem Vašeho zatčení bylo demonstrovat protikorupční boj v tomto státě, bohužel si k tomu vybrali Vás, moc jste si otvíral pusinku a viděl jste do mnoha věcí! R^R^

0 2
možnosti
Foto

Kdybys, Davide, místo jalového plkání raději zpytoval svědomí.

1 1
možnosti
Foto

Hezké povídání. Jenže stav společnosti se začal vyvíjet již v 90. letech min. století a vedle ODS se stejnou měrou na tom podílela ČSSD a vy, autora, na tom máte rovněž lví podíl. 

Tyhle vaše poudačky beru jako vypouštění mlhy a taky snahu nebýt zapomenut. Ujišťuji vás, že pro mnoho lidí jste nezapomenutelný. U mnohých však ve výrazně negativním smyslu.

2 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik