Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejen že vyraží dveře ale i berou krabice od vína;-D

2 0
možnosti
Foto

Pane doktore, hezky se to čte. Jen jste jaksi zapomněl uvést, že ty zákony, které nás tak svazují a omezují, všechno to špiclování jste v letech 2006 - 2012 pomáhal uvádět v život i vy!!!! Kázat vodu a popíjet víno, to by vám šlo. Nebýt vaší kauzy, dodnes jste seděl na místě hejtmana a jistě také ve sněmovně, ne-li na ministerstvu zdravotnictví. A kdyby někdo napsal podobný článek tomu vašemu dnešnímu, jistě by jste ho také, jak to dokážete jen vy, zesměšnil a znevážil. Připadáte mi jako nějaký usmrkanec, kterému sebrali lopatičku a vyhnali z písečku a vy je teď chcete potrestat žalováním, že trhali chroustům křidélka.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Nechápu proč by mi mělo vadit, když netropím něco nekalého, že někdo se kouká na mé účty, ví, co si píši, telefonuji atd. Čistému vše čisté.

1 0
možnosti

A87d28a64m 24R30y59c57h20l90ý

10. 3. 2014 11:39

Nejsem se současným stavem spokojen díky politikům alidem jako jste vy, Kott, Pancová, Rittig, Janoušek, Dalík, Topolánek a mnoho dalších, kteří hledí hlavně na svoje blaho a né správě věcí veřejných, která jim byla svěřena.

5 0
možnosti

Hezky se to čte, ale i tak za své činy budete pykat. Jistě, do vězení se vám nechce, ale nemine vás to. Smiřte se s tím.

5 0
možnosti

Kdyby vše bylo tak jasné, tak už pan Rath byl dávno ve vězení. Stačilo, aby státní zástupce oddělil kauzu Buštěhrad, pro níž byl pan Rath vydán, a soud se zabýval pouze tímto případem, tak už bylo vše dávno hotovo.

1 0
možnosti

Vážený pane (no spíš už nevážený), zřejmě jste si nestihl povšimnout drobného rozdílu mezi námi a Skandinávií. Patrně jste přes počet vašich (záměrně píši malé "v") funkcí na to neměl čas. Málokdy tam potkáte politika se 7 miliony v krabici - a co si budeme povídat, těch "7 mega" je jen pověstná špička ledovce.

3 0
možnosti

Jenom aby se Vám nestalo, že jednou Vám někdo propašuje do zavadla nějaké drogy, které u vás jako náhodou najdou třeba celníci.

1 2
možnosti
Foto

to, že mnoho lidí vnímá současný stav jako špatný, můžete hlavně vy a vám podobní

7 0
možnosti

Tak pan Rath alespoň verbálně proti korupci bojoval. To, že tím některým lezl na nervy, ukázal emočně vypjatý komentář pana Knižáka v Pravu, který doslova ztratil glanc.

2 2
možnosti

Dovoluji si přidat podnadpis: Aneb jak odvést pozornost od mé kauzy

5 1
možnosti

To by nějaká musela být.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS