Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že se dráte nestydíte vystrkovat na lidi obličej... ale co, ostatní přeci berou i větší věci, než sedmičku vína..., že?

0 0
možnosti
PV

Navrhujete docela zajímavé řešení, bohužel současná evropská j/elita takto neuvažuje. Má nařízeno rozvracet, tak rozvrací. S těmi černoušky, klidně jim říkejme invazní armády, se nabízí nespočet možných řešení, prosazuje se to nejhorší možné - destrukce Evropy.

0 0
možnosti
Foto

Pane doktore, jak se říká, vše špatné je pro něco dobré. Nyní bez prostředků můžete Váš neobyčejný intelekt a popularitu využít pro dobro věci. Tuším, že Vaše kauza není kauzou milionů v krabici od vína, ale záchrany českého zdravotnictví, ve které šlo o miliardy do kapes těch, kteří nikdy nebudou postihnuti. Ovšem, při jakémkoliv boji, je třeba mít neprůstřelný štít. A to jste vlivem svodů obskurních osob bohužel neměl. Tak třeba někdy příště. Není všem dnům konec.

0 0
možnosti
Foto

Pane doktore, jak se říká, vše zlé je pro něco dobré a naopak. Vím, že Váš případ je případem záchrany českého zdravotnictví. Ovšem, bohužel, osobní selhání menšího rozsahu, než kterému jste chtěl zabránit, znemožnilo efektivně řešit plánované rozkradení zdravotnictví. Ale teď alespoň ve vší pokoře můžete svůj neobyčejný intelekt a popularitu využít pro dobré věci bez ohledu na osobní prospěch, neboť Vám zbyl pouze ten intelekt a zatím nemáte prostředky, jak jej využít pro dobro věci. Ale co není, časem může opět být. A tu už pak, prosím, zcela čistě, bez spojování s obskurními individui.

0 0
možnosti
SL

Vážení a milí diskutéři, v době internetu máte samozřejmou možnost vyjádřit se k tématu. Ale proč ve vás pořád dřímá závist a středověk?!  Ať už si Rath pomohl, nebo to na něj někdo nahrál, kdo jste vy, že ho soudíte? Všichni máte stejnou možnost, zbohatnout, a nenechat se chytit. Pochybuju, že byste lákavé nabídce odolali.

Panu Rathovi děkuju za zajímavý inteligentní článek, bohužel asi nereálný, a je mi jedno, jestli ho psal z Baham, Hostivic, či z vězení. Přál bych mu pochopitelně to první či druhé, neboť i kdyby byl vinen, dle mého názoru si vytrpěl ve vazbě už dost. Rozhodně víc, než Viktor Kožený, případně ten, co nám ho svého času dával za vzor.

2 4
možnosti
Foto

Budete se divit pane Lelek, ale spousta lidi nebere uplatky a nekrade. :-P

3 0
možnosti
JS

pravda  R^  jine reseni asi neni. Dalsi alternativou je obsazeni cele Libye a Syrie evropskymi armadami, nebo prijeti uprchliku. Jina ctvrta alternativa neni.

2 1
možnosti
TH

Vas bych taky nekam zavrela, abyste se naucil socialnim navykum. Co nejdriv. Vy si vazne myslite, ze jste neci vzor? ;-D

4 2
možnosti
ZB

Náhodou jsem otevřel tento blog a žasnu nad drzostí tohoto pisálka ať už nám dá pokoj vrátí krabice z vínem a odebere se ne dovolenou na BORY!!

7 3
možnosti
KD

kriminalnik pise blog. no vyborneR^

9 3
možnosti
PP

Ano jsem také pro zavedení koloniální správy a to pokud možno nad téměř celou Afrikou a Blízkým východem, ten Dálný východ by se asi už nedal je moc silný. Nic jiného z článku necítím...

1 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik