Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Znáte ten plevel, který nese krásný český název kokotnice evropská?

0 0
možnosti

Pane doktore, pisete: "prezident USA Obama, prezident země, která si proti chudšímu sousedovi na svém jihu vybudovala neprostupný plot."

Zel mate spatne informace; fakta o hranicich USA s Mexikem kde je celkova delka hranice 3,145 km a z toho je oploceno 1048 km. Na mnoha mistech kde neni plot mexicke gangy pasuji drogy, ilegalne emigranty mezi kterymi je spousta kriminalniku. Denne jich ilegalne prekroci hranici do USA  2-4 tisice a rocne je to vice nez 1.3 milionu. Celkove je podle serioznych odhadu v USA vice nez 38 milionu ilegalu. "Korektni" politici uz vice nez deset let hlasaji ze v USA je 11 milionu ilegalu protoze oni zaspali dobu, maji klapky na ocich a vidi jenom to co chteji videt. Je to rakovina ktera rozklada USA zevnitr a kdyz se to nevyresi tak brzo polozi USA na lopatky. Obama pousti kriminalniky do ulic USA, milionum ilegalu dava amnestii... Obama Merkelove nic neprikazuje, ona si to prikazuje sama tak jako ji to naucili soudruzi ve Svazu komunisticke mladeze DDR... Preji Hezky den  AA

0 0
možnosti

Na článku D. Ratha je zajímavé snad jen to, jak člověk, který pomalu mizí v propadlišti krátkých dějin, se za každou cenu stále na sebe snaží upozornit. Jeho období hlavního křiklouna a kazatele o morálce nenávratně skončilo a on se s tím jako každý narcis velmi těžko smiřuje. S jeho pohledem na problém imigrantů se dá v mnoha věcech souhlasit, ovšem hlavním smyslem jeho článku byla jediná věc a to naklonit si většinu společnosti na svoji stranu. Snad doufá, že si lid (možná i někteří lidé) řeknou, že ten "neprávem" ublížený a nyní stále ufňukanější milovník drahých vín nemůže být takový zkorumpovaný lump, když má stejný názor jako my. No a až bude bručet třeba na Mírově mohli by jeho stále věrní a věřící v jeho nevinu vzít věznici útokem s pokřikem "David na hrad".

3 0
možnosti

A něco k článku by nebylo. Třeba výborně napsáno, nebo skvělý úsudek. Ty osobní invektivy jsou už otřepaný folklór.

2 0
možnosti

Problematika s uprchlíky je mnohem složitější, v této fázi jde vlastně o jejich životy, asi je nelze zahnat zpátky do moře, jsou zde i mezinárodní úmluvy. Ale Rath má asi nějaká jednoduchá řešení - to mají většinou "jednodušší" lidé, kteří o problematice moc neví. Ale když ubohý krajský politik - navíc korupčník, zbabělec a lhář, kterého čeká vězení - uráží Merkelovou, to je už trochu moc. Nesouhlas se dá vyjádřit i slušným způsobem.

3 6
možnosti
Foto

Velmi zajímavé pojetí. Ano, i tohle je možné. Doufejme, že se obavy nenaplní. Karma.

1 0
možnosti

A28d94a16m 38S65t44a30v98a

27. 8. 2015 21:15

Eště tady ten hejtmanskej dr. Brk se sem vecpal a vopruzuje, to to tu už fakt stojí za prd!

1 7
možnosti

Co dokázal dr.Rath a co paní Merkel? Není tu značný nepoměr?

1 5
možnosti
Foto

Já spíš paní Merkel považuji za pštrosa, který schovává hlavu do písku. Kdyby byla skutečnou a suverenní státnicí, tak vystoupí na veřejnost a všem upřímně sdělí, že se musí chovat loajálně k požadavkům USA. Pokud by stála o skutečnou prosperující budoucnost EU, tak by především řešila problémy skutečných občanů EU. Tím je bezdomovectví, nezaměstnanost, chudoba. Měla by velmi nahlas tyto vlastní problémy pojmenovat a znovu upřímně říci, že příliv a to příliv uprchlíků, záměrně vytvořený, nelze pro tyto zásadní důvody akceptovat. Kdo je skutečně tímto neskutečným pohybem lidí vinen, nechť se postará sám. To však ona říci nemůže, bojí se, vždyť vojáky USA má od války přímo ve své rodné zemi. Proč? Proč jsou cizí vojáci na cizím území? Musí stále představovat hrozbu války, prý hrozbu z Ruska. Pod touto nesmyslnou zástěrkou se chová tak, jak ji skuteční agresoři poručí...Tím Evropě a jejím skutečným obyvatelům škodí. Zkrátka strká ustrašeně hlavu do písku, stejně jako ten často nesmyslně vystrašený pštros...

3 4
možnosti
Foto

Reakce Frau Merkel nejsou státnické. Nejprve podpoří jadernou energetiku a pak ji, v důsledku katastrofy v Japonsku zabije.

Jakoby v Německu hrozilo tsunami.

2 0
možnosti

Merkelová jako by se snažila, aby Německo svými nynějšími kajícnými činy smylo utrpení a hrůzu, které tento národ způsobil lidstvu v nedávné minulosti.

Svůj bohulibý plán přijmout všechny příchozí běžence chce už ale tak nějak direktivně rozdělit i mezi ostatní národy Evropy. Přitom ji nijak nezajímá, že většina těch běženců v žádném Česku, Slovensku Polsku, Estonsku nebo Lotyšsku žít nechce.

Ve snaze očistit Německo od všeho zlého z minulosti tak paní Merkelová postupuje absurdně znovu velmi totalitně, když chce, aby státy proti své vůli přijímaly imigranty a současně chce násilím umísťovat imigranty tam, kde oni být nechtějí.

11 1
možnosti

P27a78v71e19l 69K60i84l22i89k

27. 8. 2015 22:33

Máte pravdu. Nevím sice, jestli se snaží německá vláda páchat dobro, aby odčinila něco zlého z minulosti, ale ve skutečnosti přivede svojí azylovou politikou do průšvihu, kterej možná už nerozdejcháme. A k Čechům, Slovákúm, Maďarům a ostatním zemím se chová klasicky: Wir Übermenschen, vy držte hubu.

3 0
možnosti
Foto

Sorry ,ale dle vašeho článku připomínáte ptáka, který se správně česky jmenuje dronte mauricijský spíše vy.

Pokud byste se alespoň trochu v problematice vyznal tak víte, že nelze srovnávat uprchlíky (to jsou lidé prchající před válkou, persekucí či humanitární katastrofou) kteří jdou do německa s přílivem ekonomických migrantů do USA. Mimochodem sama paní Merkelová jasně řekla, že budou mimo jiné Kosovany odmítat, protože jsou to ekonomičtí migranti.

Kdybyste s tomu ptáku nepodobal tak byste věděl, že uprchlíci mají dle mezinárodních smluv jiné postavení než ekonomičtí migranti.

A když už hodnotíte nějaký výrok tak ho říkejte přesně. Paní merkelová nemluvila jen o uprchlících, ale kromě nich o všech lidech co příjdou ze Syrie-tedy i o těch co nedostanou azyl -ti dostanou povolení k pobytu.

Z paní merkelové bysme si měli brát příklad, ne ji kritizovat. Pomoc těm co utíkají před válkou je ukázkem lidství. Vy se staďte.

Ostatně když vy píšete o chování druhých tak si vzpomínám jak jste ve sněmovně od řečnického pultu na všechny křičel, že jsou korupčníciRv

3 16
možnosti

..proč bychom se měli stadit...???

2 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik