Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

S článkem samozřejmě souhlasím. S osobou autora mám ovšem problém.

0 0
možnosti
AK

Nemám rád zloděje pane Rathe, ale tady s vámi nemohu než souhlasit.

Jen malý detail- i spousta zvířat ráda záměrně trápí jiná. Nikdy jste neviděl kočku, kterak si hraje s myší?

0 0
možnosti
Foto

Ano, takto by měli uvažovat i ti, kteří o věcech rozhodují. Karma R^

3 0
možnosti
MM

Zamlčení podstaty, tedy financování politicklých stran přes PR, sport a ČEZ Vás brzo dostane ven, ostatně, tak jste se dohodl, ne????????

Tedy, pokud zamlčíte to, jak se rozkládá státní rozpočet, a financují politické strany i když se o tom točí TV seriály, budete vlastně oběť politické represe, že?

No, oni na ty TV seriály pánové Šlachta a Ištvan holt nekoukají.

Víme, že za odměnu mlčení dostanete minimální trest. Tak proč tu pérovokujete? Mohli by Vám v rozsudku přidat......

0 0
možnosti
SN

:-).....Souhlas !  Pokud se vlády nepoučí z těch událostí, které jsme nedávno  zažili, pak je konec s civilizovanou Evropou. NEbudu už rozepisovat, že současná situace je záměrně vyvolaná, politika je opravdu jen divadélko, v zákulisí to řídí jakási šedá eminence. 

     Potěšující je, že po sankcích a vytrvalém plivání po PUtinovi, je najednou dobrý. Jak říkám....v současné době politik, šachista a hlavně vždycky dovede překvapit!  Svoje protivníky - nepříjemně!  R^R^R^

3 0
možnosti
OP

Brutalita i ušlechtilost v lidech dřímá a záleží na podmínkách, v jakých lidé žijí i na rozhodnutích jedinců, jaký životní styl si vyberou. Každé náboženství má potenciál v lidech vyvolat jak brutalitu, tak ušlechtilost. Zase záleží lidech, kteří to náboženství prezentují, jak ho prezentují

0 0
možnosti
LN
LS

Nu, pane Rathe, jakkoliv mi vadí vaše běžné vystupování v médiích i způsob jakým nakládáte s veřejnými prostředky a jakkoliv patřím k těm, kteří brojí proti hysterii, tak dnes musím přiznat, že jste to napsal velmi pěkně a slušně (což nebývá u vás obvyklé ... vlastně mám pocit, že to je asi poprvé). 

Výhrady mám sice k poslednímu odstavci, protože si nemyslím, že bude tak zle, ale uznávám, že kdyby se to celé mělo odehrát úplně bez komplikací, byl by to asi zázrak.

2 0
možnosti
RH

Nechci tady islamisty ani zloděje.

8 0
možnosti
PH

mnoooo, někteří jsou zloději, protože se nechali chytit , protože to byli prostě jen neobratní žabaři, a jiní nám dodnes kážou vodu z parlamentu a říká se jim politici, některým z nich to prochází už přes 20 let

1 0
možnosti
PV

Tak s tímhle se dá pouze souhlasit.R^ Napsal jste to moc pěkně, jestli se dá to slovo vůbec použít u takto negativní záležitosti, jakou jsou bezesporu ty praktiky musulmanů.

8 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik