Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smysluplné, přesto toto není hlavní důvod, proč mě nyní, přes původní sympatie, Zelení odrazují. Tím hlavním důvodem byli poslední dobou lidé, kteří je reprezentují, tentokráte speciálně pan Stropnický. Je to blb.;-)

0 0
možnosti

Docela dobré postřehy, které by si zasloužily lepší zpracování,... nějak to zkoncepčnit, či co... Ale i tak karma.. R^

1 0
možnosti

...zajímavé a solidní počtení a i s odstupem času cca 15 let musím kvitovat pravdivost i vyřčených myšlenek a stojí to za to si to v klidu přečíst,protože mi vrtá hlavou vyřčený výraz starý asi tak 20 let " Zelení ...to je jako meloun navrch zelený a uvnitř je červený "

3 0
možnosti
Foto

Velmi inspirativní článek. Ano, máte stoprocentně pravdu. Karma R^

4 0
možnosti

Články politiků na blozích obvykle nekomentuji. Vzhledem k tématu udělám výjimku :

Země může uživit několik desítek miliard lidí. Vždyť dnes EU platí farmářům, aby neosévali pole, brání nadprodukci kvótami. Obilnicí by mohla být Ukrajina, jako dříve obilnicí Říma bývala severní Afrika ( zde jsou již projekty jak znovu zvýšit zalesnění a tedy i zlepšit vodní režim oblasti). Máte pravdu, že v obou oblastech ( a řadě dalších ) jsou překážkou politické konflikty. V hydroponických kulturách lze pěstovat potraviny vpodstatě průmyslovým postupem.

Strašíte chemizací, přitom přípravky jsou stále selektivnější. Z historie rodiny i historie obecné znám případy úmrtí na rakovinu mezi 40. - 50. rokem života před dobou chemizace. Na rakovinu zemřel i Zikmund Lucembrský ( v 70-ti letech). Jen opticky se zdá, že dříve byl výskyt rakoviny nižší, protože lidé umírali v mladším věku na jiné nemoci.

Lidé touží po lepší životní úrovni, ale jen hlupák ji měří pouze množstvím hmotných statků.

Proč nejsem voličem zelených je jejich pseudopokrokovost, která se m. j. projevuje i multikulturalismem. Člověk, který si skutečně váží přírody, bývá konzervativní, nebo alespoň umírněný.

4 0
možnosti

No to bude paráda až nás bude několik miliard.. A co dál? Uvažujete i dál? Ta etnika co se množí exponenciálně se budou exponenciálně množit i potom, co nás bude těch, podle vás uživitelných, x desítek miliard...

.

Nakonec stejně bude muset dojít na depopulaci, či minimálně na opatření, která růst zastaví. Není tedy rozumné se tou cestou vydat dřív, než planetu sežereme a ostatní druhy vytlačíme do neexistence?

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik