Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další, který má nutkavou potřebu vést se na současné vlně v domnění, že bude vypadat lepším než je. Ale nebude. Autor je jen prostý zloděj a lhář.....

0 6
možnosti

Kéž byste nám, pane doktore, takto krásně vysvětlil Vaší nedávnou minulost. Divím se, že vůbec máte tu drzost se k něčemu vyjadřovat. Čekal bych, že budete někde ve sklepě přemýšlet nad tím, co jste zač!!

0 7
možnosti
RS

Budme spravedlivi. Pan Rath se nelisi od nasi politicke a hospodarske elity. Mel jen smulu, ze ho chytli. Myli se, ze nas problem jsou pomery v Turecku. Problem EU je pani Merkelova. Tento problem dokazuje, ze EU je aglomerat statu, ktery zije v postdemokratickem systemu. Kdo mluvi u nas o demokracii je populista.

1 1
možnosti
PV

Nic nového pod sluncem. Mělo by se, mělo by se. Mluví jako ti politici tam nahoře.

0 1
možnosti
VN

On ještě není zavřený ? Ale odsouzený už byl ne ?

5 2
možnosti
PS

Komentář musím rozdělit na dva samostatné...

První:autora neznám,neznám jeho minulost.Prostě první kontakt s tímto člověkem.

Ano máte pravdu.Vyjednávat s Tureckem je chyba.Stejně je tak chybou,že se přehlíží chování Turecka co se tyče opozice.Velkou chybou bude až se západ otočí zády ke Kurdům které Turecko systematicky ničí.Dalo by se pokračovat dále,ale hlavní jsem nastínil.

Druhý:nejsem z Marsu a autora znám.

Proč se většina politiků chová rozumně až když teče do bot? Chováte se jako vrcholoví sportovci.Prostě máte jen časově omezenou šanci nahrabat než šance pomine.Pak se vše zatemní a i když se jedná o vzdělaného člověka,který má koncepci a dokáže si na věc udělat správný názor,tak pro voliče neudělá skoro nic.Veškerá snaha je upřena jediným směrem.Bohužel pro nás pro lidi tím špatným směrem.

2 0
možnosti
VN

Víte , já si myslím , že na otázce zda vyjednávat či nevyjednávat s Tureckem se dokážou pohádat špičkoví politologové , ekonomové atd. , atd...

Toto dle mého názoru je tak složitá problematika , že vůbec nepřísluší obyčejnému jednotlivci ji komentovat. Zeptám se. Je Evropa schopná , dokáže zablokovat svoje hranice ? Já si myslím , že nikoliv. A proto potřebuje někoho , kdo jí s tímto problémem pomůže. A pak se dostáváme do roviny klasického obchodu , typu já pro tebe udělám toto , ale na oplátku po tobě chci toto. Je to o tom , kdo má jak silnou pozici a jak svého protivníka dokáže přitlačit ke zdi.

Dále... Co je v zájmu Evropy ? Slabé Turecko nebo silné Turecko ? Dle mého názoru by nestabilní Turecko , z části ležící v Evropě bylo velice vítaným soustem Islámského státu.

0 1
možnosti
ZB

Rath by měl jít do zaslouženého dlouhodobého žaláře. Je mi z něj opravdu nedobře, podobně jako z mnoha prokorupčních politiků. Bohužel ostatní korupčníky ani orgány činné v trestním řízení nezačaly ani řešit. A že jich je!

0 5
možnosti
JS

J24a41n 12S85l75a83b81ý

16. 3. 2016 12:43

Doufám, že mu to stejně nepomůže a půjde bručet.

0 4
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik