Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty sklady, kam se podíváš, jsou otřesné. Vůbec neměly vzniknout. Za ostatní taky karma.R^

1 0
možnosti
PD

Pěkný, ale my bychom rádi četli či slyšeli, kdybyste opět tepal to předražování a ovlivňování státních zakázek - tyhlety zlořády - to byla Vaše parketa a rádi jsme Vás poslouchali.;-D

2 0
možnosti
Foto

Uvidíme kolik toho MUDr. Rath za pár let na blog ještě napíše, až na něho zrovna v tu chvíli zaťuká abbé Faria, aby šel kopat tunel a vyvážet hlínu...;-)

2 1
možnosti
JR

J60a87r70a 19R64a45n32k

19. 5. 2016 17:18

Docetla jse k "Neumíme přitáhnout peníze", tezko je nekdo z nas skryva pod podlahou, snad poradite;-)

3 1
možnosti
JR

J43a86n 36R26á48ž

19. 5. 2016 17:39

Je vidět, že o finančních trzích víte ...!

Banky mají plné trezory, na mezibankovních trzích se půjčují peníze za nulové úroky, v televizi se předhánějí banky s nabídkou levnějších půjček, bonitním podnikům se dává revolvingový provozní úvěr za hubičku a soukromí investoři mají scouty, kteří pro ně hledají Start upy nebo možnosti nákupu nemovitostí, aby měli kam peníze s nějakým ziskem uložit.

Přitáhnout peníze neumí jen ten, komu se do toho nechce, nemá důvěryhodný projekt nebo jen o tom jak nemůže sehnat peníze kecá.

1 0
možnosti
VH

Zapomněl (spíše "zapomněl") jste uvést, co by se bez Amazonů a podobných investic stalo. Napíši to za Vás: bylo by více nezaměstnaných, s příjmy ještě nižšími, než mají nyní v Amazonu. Nezaměstnanými by byli zejména nekvalifikovaní lidé, neboť mezi nimi vždy byla nezaměstnanost nejvyšší. Rozpočet by měl vyšší výdaje a nižší příjmy. Dokonce i zdravotní pojišťovny by měly méně.

Ovšem přítel Rath (nebo už nejste "přítelem"?) by neměl o čem psát.

2 0
možnosti
JR

J23a72n 70R21á96ž

19. 5. 2016 17:29

Podniky, které nepracují s vysokou přidanou hodnotou a s kvalifikovanými pracovníky, nepodporují vědu a výzkum, jsou na prd. A jedno, zda se jedná o distribuční sklad Amazonu, nebo korejskou pneumatikárnu. Zaměstnat 500 lidí za 3 miliardy státních pobídek a daňových úlev a chlubit se s tím je naprostá blbost.

A dávat investiční pobídky pro další montovny, které zaměstnávají dělníky s nízkou nebo nulovou kvalifikací je naprostý nesmysl, neb tito lidé se mají lépe na dávkách, než aby za stejné peníze museli dodržovat pracovní režim.

Jakmile nastane průmyslová revoluce 4,0, tak se buď ty montovny předělají a zaměstnanci propustí, nebo zavřou a přestěhují se jinam. Takže "Vo co go?"

1 0
možnosti
Foto

Různé Amazony a další podniky s investičními pobídkami jsou důsledkem především politiky vaší strany.

Pozitivně hodnotím, že jste na plno řekl,že u nás jsou zaměstnáni prakticky všichni kdo chtějí.

1 1
možnosti
JP

J84a53n 49P46a98l18l40a41s

19. 5. 2016 21:20

Posaďte se a zhluboka dýchejte, neboť s Vámi souhlasím!

0 0
možnosti
RC

Cely problem skladu a montoven je v jednom - vysoce kvalifikovane lidi neni problem zamestnat, ti si praci vzdy najdou. Ale co s lidmi, co nic neumi? Ostatne, nebyl by dobry jeden sklad u Karvine, aby tam nasli praci hornici? Byl, jenze Karvina je spatne geograficky polozena, takze nic, radeji jim Vase rodna strana nasype 8000 mesicne za nic!

7 0
možnosti
VH

V současnosti strana_a_vlada.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS