Diskuse

Slast z moci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Ač si o vás myslím, že jste mocichtivý, bezskrupulózní a slizký prospěchář, to co jste napsal podepisuji z 90% (a o zbytku jsem ochoten diskutovat).

Role pana Babiše je dle mého názoru dvojaká. Zcela jistě tuto policejní šaškárnu částečně řídí (nebo řídil), aniž si uvědomuje, že zároveň velice pěkně hraje užitečného idiota. On si myslí, že se mu nemůže nic stát, protože ho jeho kamarádi z STB (a nyní zaměstnanci Agrofertu) ochrání. Bohužel má zčásti pravdu.

1 0
možnosti
RK

Babiš není bájný Fénix který by povstal z popela. Je to "výtvor" především ODS + ČSSD. Teď sbírají plody své "práce".

0 0
možnosti
RK

Už jen za trapné ty reklamy, kde jste s tím svým gesichtem otravoval život cestujícím kteří jezdili do práce třeba na Benešovsku, Slánsku aj., tak i doživotí by bylo málo. A to nemluvím o tom jak jste se pokoušel zlikvidovat slánskou nemocnici. Buď bude krajská, nebo vůbec.

1 0
možnosti
MB

V podstatě velice dobré shrnutí. Jen bych doplnil, že po válce, resp.po únoru 48 to začínalo mezi lidmi jistě populárním bojem proti šmelinářům a reakčním vykořisťovatelům..a postupně to prorůstalo dále a výše, až to začalo ohrožovat a ovládat všechny..

Škoda těch 18 milionů v krabici od vína, souvisejících odposlechů a dalších vcelku průkazných skutečností. Pak to vypadá, že si tu jen někdo přihřívá svojí polívčičku.

2 0
možnosti
FD,I

A že si ten článek tak pěkně nadepsal? Jeho "slast" snad už skončila (končí).

3 0
možnosti
JK

Jen si říkám, že se nestydíte cokoli publikovat. To Vás opravdu hanba nefackuje ? Z takových jako jste Vy je mi na blití..

14 0
možnosti
JL

Myslim pane Rathe, ze se trochu mylite. Vas (politiky) nikdo nevoli. Volime ideologicke strany a z hruzou vzdy cekame, kdo se na cele zvolenych stran objevi. Nekdy jsme i prekvapeni. Na obou strana spektra.

4 0
možnosti
Foto

Tak to máte dost blbé. Protože když volíte strany, tak přece musíte vědět, kdo v těch stranách je, tudíž musíte mít alespoň minimální odhad, kdo se na ten který post může vecpat. Jestli to nevidíte, tak je něco v nepořádku. A obávám se, že porucha nem na vasom aparatula ale že je ve vás.

1 2
možnosti
Foto

J73a70n 54A97n40d27r73l32e

20. 6. 2016 1:16

Musí to byt frustrujici pozorovat v primem prenosu, ze ostatním to prochazi, vidte?

Třeba ale jen ZATIM a jednou se na Borech potkate všichni... Tak hlavu vzhuru!

22 0
možnosti
SS

Treba by k jejich odsouzeni mohl pomoci. Znalosti pravdepodobne ma - ten mafiansky system pomahal budovat a zas tak malym clankem nebyl ... Ale je asi dost zbabely ...

3 0
možnosti
JR

J39a95r75a 58R11a51n61k

19. 6. 2016 23:45

Na nekoho jste v clanku zapomel.....a Vase ne prilis povedene know how, jak prenaset zlata vejce. Presto dik, za pravdivy popis nasi historie do konce roku 89. tam jste se drazel docela pravdy.

4 0
možnosti
Foto

Tak jsem ten text rychle přečetl a domnívám se, že každý poslanec by měl jít sedět, do vězení, aby si uvědomil své mantinely. Rath byl nejarogantnější poslanec, jakého jsem kdy viděl. Aroganci koneckonců projevuje i zde, píše tu blogy, ale nikdy jsem nezaregistroval jeho odpověď. Takže, Rathe (rozhodně ne pane), pokud aspoň jednou nedáte příspěvek do diskuze, pak jste pro mě velký haj..., ne, vlastně RATH.

24 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik