Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Akce proti Rathovi byla ryze politická,dokud byl ve sněmovně,tak už mluvil o odposleších i o Bradáčové a vše se potvrdilo a s krabicí od vína nikdo neví,jak to skutečně bylo,jen co se psalo v médiích.Od ačátku byl celý proces postavený na vodě ašlo o odstavení nepohodlného politika. U církevních restitucí se to potvrdilo.

1 9
možnosti

A91l23e84š 80B90l62á17h84a

15. 2. 2017 22:48

Na vodě? Takže pokud někdo v odposleších vypráví to, co on s tím manželským párem dalších zlodějů a pak ho chytí policie s krabicí s miliony, tak to je "celé na vodě"? Jasný, normálně chodí člověk po ulici s krabicí plnou prachů. A taky je jasný, že mu někdo dal víno, ale pak mu ho někdo prohodil za miliony a poslal na něj policajty. Jo, tohle má pevnou a neotřesitelnou logiku. ;-D Vznikl tak nový literární žánr a to je tzv. rathovská pohádka. Není určena pro děti, ale pro méně bystré dospělé. ;-)

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

P43e76t78r 15M68a46l43í94k

10. 2. 2017 12:37

Dojemne, ale sorry jako - jedna ruka netleskaRv

4 0
možnosti

Soudce, který svým pochybení Ráthovi pomohl, toho bych pověsil za koule do průvanu. Teď se zmetek bude ohánět "nevinnou" a ještě bude chtít odškodné. UAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ;-O;-O;-O

8 2
možnosti

Já už to raději moc nesleduji, akorát by se člověk rozčílil. Mě stačí, když si vzpomenu, jak jsme se tehdy nachechtali, když ho čapli s tím "vínem". I když ta facka od Macka taky nebyla špatná. Člověk by měl vzpomínat na ty veselé okamžiky a nenechat si kazit náladu tím, jak to celé skončí.

5 1
možnosti

Pane Rathe, vy jste takový lhář a korupčník, až to bolí.:-P

7 2
možnosti

Vážení diskutující. Stojí vám tento člověk za ten čas při psaní těchto příspěvků ?

7 1
možnosti

Nestojí, taky bych chtěl zapomenout. Ale bohužel na mě jednou za čas Rathí tlama vyskočí na monitoru.

9 1
možnosti

Napadlo Vás někdy, že se prostě přiznáte a přijmete trest? Byla by to zajímavá rarita v korupčních kauzách této země. Kdybyste to na začátku udělal, dostal byste třeba 6 let místo 8 a po třech byl venku, mohl dál doktorovat a vlastně by proti vám nemohl nikdo říct ani popel, vše by bylo venku. Ušetřil byste miliony za právníky. Třeba byste někomu ve vězení pomohl od nemoci. Ale ta pravděpodobnost je asi smrtelně nízká zrovna u Vás..

18 2
možnosti

Ale neskončil by nakonec úředně nevinný, jako to bude takhle.

3 0
možnosti

Jen se žerte navzájem, jen houšť... A tobě, Rathe, bych rád připomněl "selektivní kulhavost" před kamerami u soudu. Po chodbě to bylo OK a na schodech před kamerami najednou hotovej Meresjev...8-o8-o8-o

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS