Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

Hezky napsané, gramaticky správně. Dostávám hlad při čtení labužnických bakchanálií s vepřovými výrobky. Takže děkuji a těším se na další poutavé vyprávění o obyčejném životě za pozlátkem vysoké politiky.

1 0
možnosti
JR

Dávám karmu. Na rozdíl od mnoha jiných "diskutérů" totiž nehodnotím osobu autora, o nějž v tomto blogu vůbec nejde, ale obsah blogu.

Jenže jak vidno, ten zajímá jen málokoho...

7 2
možnosti
TV

Ja jen doufam, ze tento blog pisete z kriminalu.

6 6
možnosti
JZ

Jéžišinku....nemohl by ten divadelní spolek, co nastudoval "Ovčáčka", čerpat z tohodle námětu ? David , Miloš a studená jitrnice, jednání o dvou dějstvích.

7 2
možnosti
BP

drzost mu rozhodně nechybí,tak jako ostatně nikdy...vrána k havranovi sedá?ale zeman se určitě nenechá nachytat s prachama v krabici,tak jak rath ve své aroganci a opojením mocíRv

5 4
možnosti
EH

Ať je to s tím vínem jakkoli,mnohé to vypovídá o našem panu prezidentovi.Nějakého Dr Ratha v podstatě vůbec nezná,možná ho ani neviděl.

4 2
možnosti

David Rath vyhrál sociálním demokratům volby na třiceti korunách! Došlo k oranžovému tsunami! Dnes ho sociální demokrati neznají. Já si stále kladu otázku, zda těch pár milionů v krabici nebylo pro stranu ČSSD.

6 0
možnosti
JK

J54a23n 31K47o86ř68á89n

1. 2. 2017 10:26

".... ale proč Ti píšu."

1 1
možnosti
PP

Chápu že David Jardovi závidí, cíl stejný jen různé metody a výsledky.

0 0
možnosti
Foto

Já bych si čas rád udělal, ale myslím, že o ni se mnou nebudou chtít hovořit. A rád bych se dozvěděl, jak to doopravdy bylo. To že náš právní řád neumí nebo nechce odsoudit po právu to co se stalo je zarážející ať to bylo jakkoliv. Navíc obávám se, že pan doktor bude mizerným politikem, pokud si nedokáže spočítat 1+1 a nechá se takto zdiskreditovat. I kdyby to stokrát byla pravda co tvrdí on a jeho obhájci.

1 3
možnosti
Foto

Teď řešil detektiv z Útvaru pro zvláštní oběti získání důkazu (dokumentu z důvěrného jednání školní rady), které by bylo nezákonné, kdyby si ho sám vyžádal. A nešel by tedy použít před soudem.

0 2
možnosti
JV

Nějak jsem to nepochopil..

0 0
možnosti
DH
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik