Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mě by spíš zajímalo, jak to bylo s tím financováním socanů, pane doktore.

1 0
možnosti
Foto

Dá se tušit, že za toho schopného, odstraněného se pan autor pokládá. Českou politiku zničila hrabivost politické scény propojená s kmotry v zákulisí. Jednat poslanci podle textu, který odpřísáhli, žádné ANO, SPD, ani Piráti by neměli šanci na úspěch.

1 0
možnosti

Tohle jste docela trefil. Až si tak říkám, že Vám to trestní stíhání docela politicky prospělo. Dřív jsem Vás viděl jako konfliktního politika. Jako někoho, kdo je kolegy nasazen v okamžiku, kdy potřebují srovnat svoje oponenty. Snad Vás prý proto i přezdívali Kraken ...

Co jste stíhán, mluvíte víc o věcech blízkých nám řadovým občanům. Až mně tak napadá, že by si tím stíháním měli projít i ostatní naši politici ...

0 0
možnosti

To, co popisujete, jest nepoochybnou pravdou. Samozřejmě se nabízí otázka - A kdo to všechno, ovšem způsobil ? Ten populismus rozdávačnosti - historicky patří k ČSSD. Chlapci z Lihového domu tedy rozdávali - Tedy ještě tobě, sobě a do krabic ! Spousta rarit k tomu - Na vlastní střechu nad hlavou zapomněli - dluhy + naprostá kuriozita - Kdo je vlasstně koncovým voličem sociální demokracie ? Ten otec na MD - ? Mj., té nabídky využilo asi 600 otců - % preferencí pochopitelně nezachránili ... :-)

2 0
možnosti

A67l41e69š 20B44l31á25h86a

28. 3. 2018 23:08

Ač Ratha považuji za jednoho z největších zoufalců naší politické scény, tak tento článek je vcelku zajímavý. Jen bych mu rád připomenul, když tak kritizuje to Babišovo rozdávání, konkrétně to jízdné snížené jízdné pro studenty a důchodce, že sám když byl hejtmanem Středočeského kraje, tak zavedl jízdné pro studenty zcela zdarma. Takže zde malinko Davídek má sám máslo na hlavě.

6 0
možnosti

Davídek má více másla na hlavě :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik