Diskuse

Volný pád

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Dr.Rath je jeden z těch, kdo pomohli čssd do hrobu, bylo jich těchto borců samozřejmě víc - dále např. jistý Paroubek, jistý Sobotka..různí rádoby levičáci, jejichž ideologie, ale chudé Čechy nezajímá, a i jistý Miloš Zeman slouží jako katastrofální příklad českého socdemáka. Nezapomeňme, ž poslední ránu do vazu zarazili téhle straně právníci, kteří se soudili s Altnerem kvůli Lidovému domu. Pozoruhodný výkon české politické inteligence. Laik se diví, odbornmík žasne. 8-o;-);-)R^!!

3 0
možnosti
PK

P39a75v22e56l 98K35a65m93a76s

20. 10. 2018 16:40

Možná je to volný pád, i když bych byl rád, aby se ČSSD zvedla jako ODS. Obě strany na politickou scénu patří.

Úsměvné ale je, když leží placka na zemi a radí těm zatím nahoře, jak se tam udržet. :-) Jestli tohle stačí na post poslance, hejtmana a ministra, tím vším placka na zemi byl, tak asi nějakou dobře placenou židli přijmu. Blbě kecat bych zvládl.

5 0
možnosti
HM

H38a36n53a 88M22á44r73o24v69á

20. 10. 2018 15:58

Kdysi mocní Rath a Paroubek ani po výprasku ve volbách nejsou schopní pochopit, že jejich lžím a "radám" nikdo nevěří a s každým takovým článkem se propadají hlouběji do kategorie směšných figurek. Připadají mi jako šedesátiletá bývalá sexbomba, která se nedokáže smířit s tím, že v bikinách a sexy póze už není neodolatelná, ale k politování a stále se v nich nechává fotit....

8 0
možnosti
PV

P69a38v53e55l 74V89é15b24r

20. 10. 2018 12:50

Nevím, jak je to možné, ale pokaždé, když uveřejníte svůj další článek, mě napadne slovo "chucpe"...

8 2
možnosti
Foto

Máte pravdu. Karma.

2 3
možnosti
AR

Škoda, že Rath neprozradil kdy už konečně nastoupí odsedět si svůj trest do vězení. To značně zajímá občany8-o;-D

4 1
možnosti
MB

Souhlasím - volný pád. Autor je zkušený - od ODS, přes Lékařskou komoru, po ČSSD. Mizí ČSSD. mizne KSČm. Nabízí se otázka, s kým pak A.Babiš bude vůbec vládnout? Pane Rath, nevidíte tu příležitost? Co tak vstúpit, že ANO ? ... :-)

7 0
možnosti
SB

To snad není možné. Ono mu nestačí, že ho lidé nezvolili do senátu a už zase dává rady. To naše soudnictví, to je ale ubohost ...

9 1
možnosti
PI

Už nikdo nepochybuje, že David Rath je politická nula a odsouzený kriminálník...

6 1
možnosti
Foto

David Rath je předobraz celé politické scény. To, co prováděl, dělá ve větším či menším celá politická scéna - výjimky prominou. On, coby jako jeden z mála podobných "smolařů" to však odnesl, protože nectil daná pravidla, o kterých se v odposleších zmiňuje. "Přece jim to nedáme". Protože bude mít v "šuplíku" na své kolegy argumenty, vidím to jako hlavní důvod pomalosti soudů. Ty jeho případ potáhnou tak dlouho, až se buď zase najde prezident, který si za pár stříbrných dá říct a udělí milost Rathovi a jemu podobným a nebo se za nějaký čas jeho spis založí do police s nadpisem - případ neuzavřen, obviněný skonal.

1 0
možnosti
Foto

Pane z Blogu,

vy jste jeden z prvních co způsobil pád politické strany ČSSD, která je mnohem starší než"povaleči a zloději z ODS," strany kterou založil p. Klaus. Strany která naučila své politiky pracovat na finančním okrádání státu zcela zákoně. I vy jste se dal na tuto cestu a nedivím se proč už nejste ve vězení za své zlodějny a manipulace se státními penězi " pro své lidi, aby z toho ukáply miliony Kč pro vás a vaše komplice!" To co s vámi provádí, policie, státní zástupci a soudcové, roky před českou veřejností je výsměch zdravému rozumu je ukázka moci a kontaktů. Pro mě jste a budete nedůvěryhodný člověk a osobně bych vám nedal práci a možnosti jaké nyní máte. Já na rozdíl od vás se snažím žít poctivě a doplácím na to. Proč?! Protože žiji mezi zloději, " co křičí chytě zloděje a sami kradou a nebo pod svícnem je největší tma!"[>-]EU8-o;-€ A propo, kdyby žili spisovatelé Jirásek a Neruda a znali vaši kauzu, asi by jste se divil co by o vás otevřeně napsali, hlavně p. Neruda.

5 0
možnosti
VC

Rath kradl ani ne tak pro sebe, ale pro ČSSD. To znamená, že by s Rathem měla být souzena i ČSSD. A ta gramatika taky nic moc (asi by jste se divil - BYSTE) ;-D

1 0
možnosti

Vaše názory na "cokoliv kolem" jsou jistě poučné, pane doktore. Ale nebylo by vhodnější v první řadě nějak rozumně a lidsky vysvětlit, jak se objevily v té vaší krabici miliony?

1 0
možnosti
HM

H41a65n47a 70M79á54r84o72v74á

20. 10. 2018 16:00

Zatracení marťani :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik