Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Stokrát opakovaná lež se stává pravdou: "Jsem nevinný. Jsem nevinný. Jsem nevinný. Jsem nevinný. Jsem nevinný. ..." a dál ještě 95x.

1 0
možnosti
Foto

Toto píšete ve vězení, nebo..?8-o

3 2
možnosti
RE

Ve výčtu těch "ultra" ideologií ještě chybí komunismus.

2 0
možnosti
MK

Paní Palková se nám rozepsala; tedy vážená, to, co popisujete u nás si vynásobte jednak koeficientem co do počtu obyvatel a pak ještě x násobkem a máte poměry ve VB. A je to o to horší, že násilí páchají muslimové a k nim jsou úřady velmi zdrženlivé. v praxi to je o tom, že i nahlášená (a mnohá nejsou) znásilnění muslimy se nešetří; a v horším případě se obviňuje oběť z provokace.

5 1
možnosti
OV

Já bych přitvrdil třeba v Lužné u Rakovníka nebo v Zastávce u Brna, se muslimské zločiny nevyšetřují vůbec... Jak je to možné?!

0 1
možnosti
Foto

to u nás se nic takového neděje že? Už před deseti lety jsme patřili mezi špičky obchodu s bílým masem-

Obrat v obchodu s „bílým masem“: Česko se stalo cílovou zemí

14. května 2009 14:58

Česko se zařadilo mezi země, které si oblíbili obchodníci s lidmi. Mezi oběťmi už nejsou jen ženy nucené k prostituci, ale také muži, například dělníci pracující na českých stavbách. Vyplývá to ze studie Mezinárodní organizace prácePřed několika roky přitom Česko ještě patřilo mezi státy, odkud oběti sexuálního či pracovního vykořisťování pocházely. Nyní naopak takoví lidé do Česka směřují z jiných zemí, vyplývá ze studie, kterou zveřejnila Mezinárodní organizace práce (ILO).Spolu s Českem se cílovou zemí obchodníků s bílým masem stalo mimo jiné například Polsko, přičemž problémy s tímto druhem kriminality mají všechny nové členské státy EU. Řada z nich zazna

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/obrat-v-obchodu-s-bilym-masem-cesko-se-stalo-cilovou-zemi.A090514_145802_zahranicni_pei

.

1 0
možnosti
Foto

Nutili Češky k prostituci v zahraničí! Teď půjdou za mříže!

Dostali je! Ve Velké Británii padly tvrdé tresty pro deset členů českého gangu za tzv. obchodování s bílým masem. Nalákali do Británie a Irska dívky, které využívali k podvodům se sňatky, hlavně s Indy a Pákistánci, aby tím legalizovali jejich pobyt. Zároveň dívky nutili i k prostituci. K té byly nuceny vydíráním a někdy i bitím.Případ je výjimečný ještě další okolností. Poprvé vznikl společný česko-britský vyšetřovací tým.

Polský konzulát na Ukrajině pomáhal organizovat obchod s bílým masem

16. 8. 2012 17:50 - Aktuality autor: red

Polský konzulární úřad v ukrajinském městě Luck se podílel na vývozu Ukrajinek do Německa, kde byly sexuálně zneužívány. Oznámila to dnes agentura Unian s odvoláním na ukrajinské soudní zdroje. Obchodoval s narkotiky, z Hondurasu si přivezl ženy k prostituci. Teď bude sedět

Jeden šestiletý a jeden pětiletý nepodmíněný trest vězení a tři podmíněné tresty udělil dnes Krajský soud v Ostravě pětičlenné skupině obchodníků s bílým masem. Tři muži a dvě ženy podle obžaloby v roce 2010 dováželi z Hondurasu do Česka mladé ženy, kterým nejprve naslibovali práci v restauracích, pak je ale donutili k poskytování sexuálních služeb.

31.10.2013 14:20 |

podobné články

0 0
možnosti
OV

A vyčítat někomu "připosranost" zrovna od vás rozhodně sedí, zejména jak jste se předvedl se svým "chlapským" přístupem k vašemu soudnímu projednávání.

3 1
možnosti
OV

Když nás nemusí (dle vašeho mínění) zajímat Brexit, proč by nás mělo zajímat sexuální otrokářství pákistanských přistěhovalců v UK? Nejspíš jen proto, abyste měl o čem psát a prihřívat si politickou polévku lacinými tématy.

2 2
možnosti
Foto

Nuž, neomarxisti nevedia pochopiť, že nejaký človek cíti empatiu k nevinným obetiam.

1 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik