Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Přála bych si vidět pana Ratha jak pilně zametá listí v rámci veřejně prospěšných prací ;-D

2 0
možnosti
EN

E52d20n11a 89N70o78v49á

29. 4. 2019 20:26

Pan Rath musí mít hodně škodolibý smysl pro humor. Jinak si ta slova o "recidivě" fakt nedokážu přeložit.

2 0
možnosti
FL

Zase vyhrožuje - když nebude v dostatečně pohodlném vězení, bude zase krást

1 0
možnosti
JH

Svobodu pro mučedníka Ratha!

...a navíc ušetříme minimálně tak dva melouny:-)

0 0
možnosti
MT

Těma kecama o recidivě nás připravuje na to, že krást nepřestane a hodlá se tam vracet?

5 0
možnosti
Foto

my že máme více vězňů než Západ zaplavený muslimskými imigranty, kteří jak se zde na blogu stále dokola píše, jsou díky Koránu agresivní kriminálníci teroristé a pedofilové? Vy si musíte vymýšlet8-o tím ale porušujte zásady kodexu-

1.Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob, vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob.

2. ani články, v nichž bloger na základě pravdivých dílčích skutečností nebo událostí vytvoří vykonstruované závěry, které ve výsledku vytvářejí zkreslující či nepravdivý obraz o té či oné skutečnosti, jevu apod.

0 7
možnosti
MT

Jenže on si nevymýšlí

https://domaci.ihned.cz/c1-66547660-cesko-je-v-ramci-evropy-jednou-ze-zemi-s-nejvetsim-poctem-veznu-a-nejdelsimi-tresty-v-ceskych-veznicich-je-take-vice-zen

To, že čím horší kriminály, tím víc recidiv, je samozřejmě pravda. Ten článek je k nakrnutí spíše z jiných důvodů - že si toho pan Rath jako politik všímá až jaksi v momentě, kdy se ho to osobně dotýká a do ošklivýho vězení se mu nechce.

1 0
možnosti
VF

V tomto státě, ovládaném gangsterskými klikami a propojenými vazbami podsvětí, policie, justice a politici, se už asi nikdo nedozví, proč, jak a za jakých okolností jste se nechal nachytat, kdo vás prásknul a kdo vás nechal ve štychu a hodil přes palubu. Veřejnost vás natrvalo vnímá jako nabubřelého arogantního šíbra, kterému slavomam a moc stoupla do hlavy a prostě se provalilo to, co se s vysokou pravděpodobností sice děje stále, ale ti jiní šíbři jsou asi buď opatrnější, nebo šikovnější a už si miliony v hotovosti nestrkají do krabic s vínem. Tak to na světě chodí a vždycky to někdo nějak odskáče. Kromě toho, ve státě, ve kterém žijeme, je, ve srovnání s jinými státy, horších a špatnějších ještě mnoho jiných věcí, než jenom špatné poměry ve vězeňství. A do doby, kdy vás tam pošlou se zase podívat se to asi nezlepší. Ale můžete založit hnutí "za celu krásnější" v tom vám jistě nikdo bránit nebude.

5 0
možnosti
LF

L98u71k40a66s 61F40i87k93r

29. 4. 2019 17:11

Pripravujete se na rekvalifikaci?

1 0
možnosti
MS

;-D Píšete z vlastní zkušenosti? Tak nechoďte okolo horké kaše a napište rovnou co vám chybí, ať vám to daňoví poplatníci mohou obstarat. Dokud vás nechytli s miliony (pardon vínem), tak jste ani nevěděl, že nějaké zanedbané věznice máme.

Připomínáte mi vtip:

Kalousek, Topolánek a Paroubek jezdí po kraji na kontrolu. Nejdřív navštíví školu.

Ředitel zcela logicky žádá nové vybavení. Odpověď politiků logicky zní: Nejsou peníze.

Pak navštíví věznici. Ředitel logicky žádá nové vybavení. Politici dají peníze na nové sprchy, společenskou místnost a venkovní hřiště s kurty.

Když se Paroubek ptá Kalouska (tehdy ministr financí), proč dal peníze věznici a škole ne, tak se mu dostalo odpovědi:

Myslíš si, že se někdy dostaneme do školy?

5 0
možnosti
Foto

Za vás v base si těch deset korun denně klidně dám stranou...

12 0
možnosti
Foto

Rath by si mohl trest odsedět v čele Ministerstva spravedlnosti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik