Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sedm hříchů bruselských byrokratů

Ve volbách do Evropského parlamentu si Česká Suverenita vytýčila následující programové priority: Chceme zpět naši suverenitu - bojujeme proti sedmi hříchům bruselské byrokracie, které jsou:

1. Podpora násilí – Zastavíme nelegální migraci do EU a zpřísníme podmínky pro přijímání legálních migrantů

2. Šíření chudoby – Zastavíme řízenou populační explozi v nejchudších zemích světa

3. Arogance moci – Vrátíme právo veta členským státům EU

4. Chamtivost oligarchů – Progresivně zdaníme globální firmy

5. Plýtvání penězi – Prosadíme dotace EU jen do užitečných programů

6. Nekontrolovatelný růst byrokracie – Snížíme počet a omezíme moc bruselských byrokratů

7. Omezování svobody – Zabráníme vzniku cenzury o omezování základních občanských a lidských práv

Co tím přesně myslím?

1. Podpora násilí:

Nelegální migrace ohrožuje bezpečnost obyvatel Evropy. Zvláště ve velkých městech dramaticky roste pouliční zločinnost, násilí a terorismus. Islám není náboženství jako křesťanství nebo buddhismus , ale jeho integrální součástí je i politický program a s evropským právem neslučitelné právo šaría. Ohrožuje naše svobody a celou tradiční evropskou kulturu. Islám jako politický program šíří nenávist, podněcuje násilí a zbavuje lidi svobody. Je to stejně nebezpečná ideologie, jako byl fašismus, nacismus nebo komunismus. Z těchto důvodů jsme i proti přijímání tzv. legálních migrantům z islámských zemí.  Prosadíme skutečně účinnou obranu hranic EU, okamžité navracení nelegálních migrantů již v okamžiku, kdy vstoupí do výsostných vod zemí EU, tedy ještě před tím, než se stačí vylodit. Pašerácké čluny pak budou okamžitě ničeny a pašeráci internování.

2. Šíření chudoby:

Programy tzv. pomoci EU přímo či nepřímo (například přes neziskovky) podporují populační explozi v mnoha zemích a tedy růst chudoby, nemocí a beznaděje obyvatel nejchudších zemí světa.  Zahraniční politika a pomoc EU se musí změnit a začít sledovat jeden cíl – snižování ničivé populační exploze a zvyšování životní úrovně v nejchudších zemích světa. Prosadíme, aby jakoukoli pomoc EU dostávaly jen ty země, které budou ekonomicky podporovat rodiny nejvýše s třemi dětmi a zpřístupní širokým vrstvám obyvatel metody plánovaného rodičovství. Chceme, aby programy EU byly zaměřeny na uplatňování metod plánovaného rodičovství a kvalitní výchovy dětí v rodinách a na jejich praktické vzdělání.

Populační exploze mnoha zemí tzv. třetího světa je odpovědná za migraci, násilí, chudobu, globální změny klimatu a neudržitelnou spotřebu přírodních zdrojů. Pokud neprosadíme zastavení exploze, dojde k dalšímu nárůstu masové migrace a k ekologickému zhroucení naší civilizace.

3. Arogance moci:

Získáme zpět naši ztracenou suverenitu – právo veto pro každý členský stát EU. Od vzniku Evropského společenství až do přijetí Lisabonské smlouvy rozhodovaly jednotlivé státy vždy v konsensu. Tím bylo zabráněno tomu, aby silnější a bohatší státy mohly diktovat svou vůli těm menším. Po přijetí Lisabonské smlouvy a zrušení práva veta se stále více prosazuje arogance síly a moci. Typickým příkladem bylo hlasování o tzv. kvótách, ale po odchodu Brexitu lze očekávat nárust diktátu zbylých veůkých států EU vůči státům menším. Jedná se například o připravovaný  promigrační zákon EU. Nepřipustíme, aby se z EU stal skutečný žalář národů.

4. Chamtivost oligarchů:

Prosadíme progresivní zdanění nadnárodních gigantů, které odvážejí z naší země, ale i z celé EU své zisky do daňových rájů nebo je rozmělňují ve stovkách neprůhledných firemních řetězců celého světa. Nebudeme již ekonomickou kolonií, kdy z naší práce a našich národních zdrojů pohádkově bohatnou globální miliardáři. Našim cílem jsou spravedlivé podmínky pro domácí podnikatele a firmy. Nepřipustíme rovněž, aby nadále bylo v České republice prodáváno nekvalitní zboží zavedených značek, které má ale mnohem horší kvalitu, než jaká je v jiných zemích EU. Nebudeme dále tolerovat skutečnost, že si nadnárodní řetězce pletou Českou republiku s německou popelnicí.

5. Plýtvání penězi:

Dotační politika EU se stává nástrojem k vydírání národních států a navíc čím dál tím více dotací směřuje do ideologických programů a organizací – například k politickým neziskovkám a genderovým výstřelkům. Budeme prosazovat, aby dotace EU směřovaly jen do programů, které zvyšují konkurenceschopnost jednotlivých států a současně do podpory bydlení pro mladé rodiny, modernizace a výstavby nemocnic, škol a domovů seniorů a do klíčové dopravní infrastruktury (dálnice, obchvaty, vysokorychlostní železnice).

6. Nekontrolovatelný růst byrokracie:

Budeme prosazovat zásadní snížení rozpočtu pro centrální bruselské orgány. Je třeba radikálně snížit stavy armády úředníků parazitujících na Evropských centrálních úřadech. Moc úředníků musí být výrazně okleštěna a rozhodovací pravomoci je třeba vrátit do rukou skutečně volených poslanců Evropského parlamentu, kteří v současnosti vlastně žádné rozhodovací pravomoci nemají. Zcela nepřípustná je skutečnost, že o Evropě rozhoduje vlastně nikým nevolená tzv. Evropská komise, která se ale chová jaké vláda celé Evropy. Úředníci musí konečně jít příkladem a začít šetřit. Neustále bobtnající rozpočet, ze kterého jsou vypláceny pohádkové platy úřednickým trubcům, musí skončit.

7. Omezování svobody:

Postavíme se všem snahám cenzurovat média včetně internetu a sociálních sítí. Odmítáme snahy o zřizování cenzorských komisí – skupin,,moudrých” , kteří budou rozhodovat o tom, které sdělení je pravdou a které je ,,fake” nebo který názor je ,,nekorektní” či  ,,nesprávný”. Zde se EU vydala rovnou cestou k nesvobodě, k totalitě, kdy skupiny vyvolených chtějí lidem diktovat, co smějí říkat a co ne. Naopak budeme prosazovat, aby EU ze svého rozpočtu podporovala rozšiřování oblastí volného ( bezplatného) přístupu k datovým sítím. Internetový prostor považujeme za moderní podobu veřejných prostranství – jde o digitální náměstí a tam musí mít svobodný přístup každý člověk a mít možnost svobodně vyjadřovat své názory. Zastavíme cenzuru dřív, než na ulicích vzplanou nové živé pochodně.

Autor: David Rath | pátek 5.4.2019 17:05 | karma článku: 13,79 | přečteno: 276x
  • Další články autora

David Rath

Vážený pane premiére

Vážený pane premiére, milý Andreji, troufám si Vás oslovit i milý Andreji s ohledem na Vaše přátelské přijetí na Čapím hnízdě, kde jste pro mě, mimo jiné uspořádal i výbornou večeři v kruhu Vašich nejmilejších.

21.5.2019 v 9:17 | Karma: 26,64 | Přečteno: 1165x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

David Rath

Válka dělohami

V Súdánu žilo v roce 1960 10 milionů obyvatel zatímco v roce 2010 už neuvěřitelných 40,5 milionů. Ve stejných obdobích tedy 1960 a 2010 pak v Egyptě 25mil. oproti 97 milionům, v Etiopii 20mil. - 105 milionů,

8.5.2019 v 18:44 | Karma: 38,45 | Přečteno: 1742x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

David Rath

Vězení za všechny prachy

V Česku máme, oproti našim západním, ale i jižním sousedům, výrazně více vězňů a 2 -3x vyšší recidivu. Přitom všichni za jednoho vězně platíme přes 30 tisíc měsíčně – srovnejte si to s důchodem či minimální mzdou.

29.4.2019 v 16:40 | Karma: 16,40 | Přečteno: 875x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

David Rath

Sexuální otrokářství v Británii

Mainstreamová média, především ČT, už týdny omílají neustále brexit. Proč to asi dělají, když názory nás z české kotliny na rozhodnutí ostrovanů nemají vůbec žádný vliv?

15.4.2019 v 20:51 | Karma: 35,96 | Přečteno: 1282x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

David Rath

Blbost, ale za prachy proč ne

Piráti prokázali mimořádnou ohebnost svých názorů, když po razantním odmítnutí výstavby čtvrtě státních byrokratů v Letňanech jsou ochotni se podřídit, když jim vláda vysolí prachy na pražský dopravní okruh.

2.2.2019 v 9:50 | Karma: 23,78 | Přečteno: 895x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

U Votic se srazila tři auta, ženu záchranáři letecky transportovali do Prahy

28. dubna 2024  15:57,  aktualizováno  16:33

U Votic na Benešovsku došlo k dopravní nehodě, havarovala zde tři osobní vozidla. Podle policie měl...

V Rakousku zemřel český turista, měl nehodu při jízdě na kajaku

28. dubna 2024  14:15,  aktualizováno  16:27

Při sobotní nehodě na kajaku nedaleko rakouské obce Scheffau zemřel 36letý Čech, uvedla rakouská...

Čína dokončuje „neviditelný“ bombardér. Máme lepší, nevzrušuje se Pentagon

28. dubna 2024  16:26

Číňané oznámili představení svého „neviditelného“ (stealth) bombardéru H-20. Pentagon to ale moc...

Trpí bolestmi, rok čekají na operaci zápěstí. V Česku dlouho chyběly umělé klouby

28. dubna 2024  16:25

V Česku dlouho chyběly umělé klouby do zápěstí. Pracovišť, která je dříve měnila, bylo v zemi jen...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik