Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jachym03

11. 7. 2012 16:24
Listy z vězení

Listy z vězení mi připomínají Dopisy Olze. Napadá mě, že pan Rath bude jednou prezidentem.V

Jen tak dál, chodím si to sem číst a zvyšuji karmu pisateli.V

0 0
možnosti

Maura Irena

18. 7. 2012 14:19
Re: Listy z vězení

Mně to taky napadlo. Hlavně, aby to ve zdraví překonal. V

0 0
možnosti

Archis

27. 6. 2012 17:42
Vracíme ukradené

Řada zastánců vrácení majetku církvím, který jjim byl odebrán po roce 1948 argumentují tím, že co bylo ukradeno se má vrátit. Zamysleli se však nad tím, jak církve k těmto majetkům přišla. Většinou zase jenom krádežemi, jen co zabavila řio rekatolizaci země po Bílé hoře. Kdyby rovněž měla vrátit co sama nakradla, tak by ji toho až tak moc nezbylo

2 0
možnosti

jam123

9. 7. 2012 12:02
Re: Vracíme ukradené

cirkev nic nenakradla. jeji (pripoustim ze nemale) bohatstvi jsou dilem doborovolne prizpevky vericich, dilem majetek duchovnich - nabyty pred vstupem (at uz dobrovolnym ci nedoborovolnym) do cirkve a konecne dilem ziskem z tohoto majetku - pokud je majetek radne spravovan (ne jako nase republika) tak generuje zisk. cirkev nikdy nic neloupila, ani k tomu nema/nemela zadnou ozbrojenou slozku, narozdil od stetskych vladaru, napric celou historii lidstva.

1 0
možnosti

ununun

25. 6. 2012 13:18
To by mě zajímalo

jak chceš jít na barikády, když sedíš v lochu. To sis aspoň část z těch nakradenejch peněz neulil někam bokem?

1 0
možnosti

kilokrok

24. 6. 2012 10:20
Diskutující na těchto stránkách jsou přesně ti, za které

se musí, každý slušný a racionálně uvažující člověk STYDĚT ! Tak se chová rozvášněný dav, který je schopen ukamenovat jakoukoliv oběť, na kterou někdo ukáže a prohlásí: "To je on, on je vinen!"

Diskutující na těchto stránkách, mimo jiné,ukazují svoji potlačenou zlobu, která se především u labilnějších občanů uvolňuje a ti mají obyčejně pocit, že se naplňuje konečně jejich tužba: "PLIVNOUT NA NEDOSAŽITELNÉHO!"

   Jsou i takoví, jenž ještě nedávno se lísali a předháněli v úslužnosti! "A nyní?" " Hanba mluvit!"

Plní zloby a nenávisti jsou schopni se snížit, k těm nejodpornějším projevům! Jejich neohroženost a projekce své vlastní hlouposti na ostatní je staví do té TUPĚJŠÍ části naší společnosti.

Nedokážou racionálně myslet, a tudíž se zachovat tak, jak by se chovali občané všude na světě, t.j.tam, kde ve společnosti vládnou ti vyspělejší a projevují se svou chytrostí a lidskostí. Zbabělé chování a slepé podřizování se politickým manipulátorům. vždy bylo znakem lidí chudých duchem!

0 0
možnosti

VyMeTaky

25. 6. 2012 15:06
Re: Diskutující na těchto stránkách jsou přesně ti, za které

Jestli ty ses lísal k Rathovi nechám na tobě. Fakta jsou taková, že se na rozsáhlých machinacích podílel, čehož dokladem je i skutečnost, že se kolem těch 7 mega a dalších deseti objevilo několik lží ze strany Ratha ml. a Ratha st.

O charakteru Ratha mimo jiné svědčí i to, že se o podmínky ve vězení začal zajímat až teprve tehdy, kdy sám je na náklady naší společnosti ubytován. Pokud by mu tolik záleželo na blahu vazebně stíhaných, bezpochyby by se začal zajímat dřív.

A jeho pokřik o 140 mld. s tím, že on měl jen sedm, je jako pokřik zloděje "chyťte zloděje".

A nakonec - nechápu význam "plivnout na nedosažitelného". Jsem rád, že nemám narcistní sklony jako Rath, že nekradu jako Rath, že se nemusím za sebe stydět, jako Rath - z tohoto hlediska je Rath opravdu pro mne nedosažitelný, neb jsem nikdy neaspiroval na to, abych byl jako on.

0 0
možnosti

obr Kolodej

22. 6. 2012 18:39
Ha, ha....

Obcane, vyjdete do ulic, vystrelte z Aurory, dobijte Bastilu a vysvobodte z ni zlodejskeho prolhaneho socana. Von se tam chudinka nudi, a tech 7 melounu chtel dat na SOS detske vesnicky !!!! ;-D

2 0
možnosti

Bígl

20. 6. 2012 17:28
Milí diskutující!

Už dlouho jsme se tak nepobavila, jako při čtení této diskuze. Motáky apod. mě fakt dostaly. K článku se nevyjadřuji, za mé dukáty mi to princátko socdemácké nestojí.

0 0
možnosti

Sheldon Cooper, PhD.

20. 6. 2012 17:28
Hele Rathlíku, ani nevíš jak se nám teď v Kraji dobře dýchá

Zkus si dát studenou sprchu, prý teče dle libosti. A už jdi konečně do ....Rv

1 0
možnosti

Ctav

20. 6. 2012 17:03
Ta vazba musi byt asi fakt drsna

kdyz uz mu takhle hrabe.... A ja to rikam porad, neber uplatky a je to marny, je to marny....To, ze ukradene veci se nemaji vracet, zni od nekoho kdo tvrdi, ze vino v krabici nebyl uplatek (at uz pro nej nebo na kampan) velmi neverohodne. Socdem si z restituci evidentne chce udelat ustredni tema sve kampane jako pred lety s poplatkama, tak doufa, ze se sveze na vlne odporu vyvolane socdem hysterii. Pane Rathe, mozna vam to doma nerekli, ale krast ani brat uplatky se nema a co se ukradne se musi vratit.

0 0
možnosti

corpusdelicti2

21. 6. 2012 7:22
Re: Ta vazba musi byt asi fakt drsna

citim potrebu ti pripomenout, ze puvodni majetek cirkvi je z casti nakraden, navic dohledat co cirkvim patrilo neni jednoduche, cirkev proste predala seznam vlade, ta ho bezmyslenkovite prijala a zacne rozdavat. to, ze hajis dalsi obrovsky tunel v ze 2/3 rozkradene zemi naznacuje, ze jsi tunelar, nebo hlupak.

1 0
možnosti

li mu bai

20. 6. 2012 12:12
zajímavá věc

ten blog. V poslední době se tu začínají hemžit články politiků a to vždy jen těch politiků, co z jakéhokoliv důvodu už nejsou u koryt. A články jsou to vcelku na jedno téma, ukazování prstem na ty co u koryt zůstanou. Články jako je tenhle p. Ratha nebo p. Humla či p. Škárky se točí pouze okolo již tisícekrát omletých temat. Ale aby měl někdo z nich koule na přišel s nějakým důkazem, či podal trestní oznámení? To ne, to je dokola to samé - oni kradou, lidi dělejte s tim něco. Nehájím ani v nejmenším ty zmetky co nám vládnou, ale když se tak nad tim zamyslím, tak tihle co tu ted bulíkujou tam jeden jako druhej seděl stejně a dokud jim šla škvára do kaper....však to znáte...zloděj křičí chytte zloděje...

1 0
možnosti

fošna

21. 6. 2012 8:58
Re: zajímavá věc

- vaše vnímání znám ze svého okolí : sedím v zastuipitelstvu vím, že se tam krade, ale dokázat to není jednoduché a nejhorší je, že si ostatní myslí, že v tom jedu taky...  zkuste si to...

0 0
možnosti

peugeot307

20. 6. 2012 10:04
To je legrace,

nejprve krást a vydávat se za korumpobijce, co by nejraději všechny kolem sebe nechal pozavírat a následně škemrat ve sněmovně, aby jen jemu jedinému bylo prominuto..A potom, když už se nedá nic dělat, znovu křičet do světa o krádežích, co jsou ve skutečnosti jen nápravou křivd, vyzývat z cely k revoluci i s barikádami, provokovat lid, s tajným přáním aby byla zbořena bastila a vysvobozena lůza, jejímž příslušníkem je nyní oficiálně i ON. Nakonec se pan Rath, dříve či později, bude muset smířit s faktem, že tentokrát to prostě tak nějak nevyšlo. A že už vůbec nezáleží na tom co povídá, protože teď už je to konečně úplně jedno.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS