Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Trochu nechápu, jak někdo může psát blog z vězení. Oni tam už mají snad volný přístup k internetu?

3 5
možnosti

no on je Rath jen ve vazbe, de iure je stale nevinny

6 0
možnosti

A co pro napravu spolecnosti udelal pan Rath? Kecy nepocitam

3 3
možnosti
NO

heh, na podporu hospodarstvi nakradenym z verejneho uz tu jeden propiskovy expert byl. Tu zkusenost urcite neni treba opakovat. Jen at kluci od policie a soudu dal makaji, za tech 20 let maji pekny skluz :-)EUR^

4 2
možnosti
LH

L29i17b96o50r 45H85o28s31a42k

23. 7. 2013 13:04

Jeden by az neveril ze to pise poslanec za CSSD, toho casu v kriminale kvuli kradezim :-)

9 3
možnosti
FK

Clanek jsem necetl, protoze od zlodeju a stetek prispevky nectu. Jen chci pozadat redakci, aby tomuhle lumpovi sebrala VIP clenstvi. Dekuji.

12 6
možnosti
LS

Souhlasil bych s vámi jen v prvních čtyřech odstavcích pane Rathe. Se zbytkem jsme v přímém rozporu.

Jak má dát vláda lidem naději, že se jim bude dařit lépe? Lépe se jim může dařit jen, když stát hospodaří zodpovědně, tedy že se nezadlužuje a své závazky splácí, což se neděje a dít ještě dlouho asi nebude. Jakákoliv další "podpora" ekonomiky je riskantní podnik, který může stejně tak dobře skončit jen dalším zadlužením.

Zastavení "puče" je nežádoucí. Nedomnívám se, že by v hledáčku policie byli slušní a bezúhoní občané a podnikatelé. A pokud někdo krade nebo podvádí, tak za své činy zaplatit musí ... a to je jediný způsob jak dát lidem naději, že bude lépe.

Protože pokud se tak nestane a budou se "stejně jako dosud" rozdělovat evropské prostředky, pak se bude jen dál krást a až vyschnou zdroje z Bruselu, budou se krást naše domácí ... ale ty se vlastně kradli, kradou a budou krást stejně, protože ne na všechno Brusel skočí.

Ostatně, když už jsme u těch dotací ... já si vůbec nevybavuji žádnou kampaň, která by nám - občanům či podnikatelům, vysvětlovala na co všechno lze dotace žádat a jak. Pravděpodobně toto know-how má jen vybraná skupina vyvolených, o nichž silně pochybuji, že jejich primární motivací je služba lidu.

9 2
možnosti
JR

J15i15ř65í 71R18o28d

24. 7. 2013 13:34

Ano, přesně tak, o všech možných dotacích ví jen malá hrstka vyvolených a rozdělují si je mezi sebou. Jsem pro to, jakékoliv dotace zrušit!! Dotace jsou cesta do pekel!!

3 1
možnosti
ZD

Kdysi mi pana Ratha bylo i líto s tím, že odskákal částečně i něco za někoho. Po pozorném přečtení jeho textu mi ho už nikdy líto nebude. Tomu na pohled bystrému a inteligentnímu člověku se zjevně stalo to co mnohým dalším. Osvítila ho prozřetelnost a vyvolala pocit nadřazenosti. A to je - jak vidno - skutečně síla.

11 4
možnosti
MK

Že nebude?Ne že bych si to přál,ale jistý bych si nebyl...tedy u nás.Podívejte se do parlamentu...Marek Benda-student práv v Plzni, v europarlamentu Ransdorf....co jsme to za národ?:-(

4 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik