Diskuse

Jsme žáby.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy tedy máte starosti. Nebo jste si jist, že ta Vaše kauza vyšumí? Jinak ale souhlas !

1 1
možnosti
KV

Přesně. I kdyžmá pan Rath nějaké to máslo na hlavě, neznamená to, že by v mnohém neměl úplnou a neotřelou pravdu. Je to tu kolem nás samá ovce, která béká poslušně podle nového amerického pastýře.  :-/  Z Ruska rovnou do USA. Ode zdi - ke zdi. - Anebo od zadku k zadku? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Pane Ráthe. Vy se raději k ničemu nevyjadřujte. Vyautoval jste se krabicí s vínem a na ty Vaše plky už nikdo nevěří. Raději odejděte na hanbu klečet na polínko!!

6 1
možnosti
JP

Žasnu ... máme zkorumpované státní zástupce řízené z USA? Za vším špatným je opět americký imperialismus...Dali Vám Američané prachy do krabice od vína? Být v USA, jste odsouzen do 3 měsíců po dopadení - nebo také zproštěn viny. U nás si dál vesele vegetujete, vytváříte neuvěřitelné konspirační teorie a v podstatě obhajujete komunisty a Rusko - třeba Vám za to Zeman pomůže se z toho vykroutit, už to s Vámi  trvá podezřele dlouho....

19 2
možnosti
JB

David Rath - jeden z největších padouchů, který budoval vše shnilé v tomto státě se najednou ozývá, jak mu to vše shnilé vadí. Pokud to shnilé pracovalo v jeho prospěch a on mohl krást, lhát, urážet druhé a rozkrádat stát ve veliké, bylo vše dobré. Nyní ho klepli přes prsty. Tak to vše - jím budované a podporované, je najednou špatně. Snad lidi nezapomenou, jakým podvodníkem a zlodějem byl - jak dokázal dlouhé hodiny mluvit o tom, jak vláda ODS nezatočí s korupcí, aby se ukázalo, že nejvíc zkorumpovaný je on sám. Zloděj křičí chyťte zloděje. Pokud je v Čechách někdo symbolem korupce, zlodějin a mafiánství - je to David Rath ;-O;-O;-O

20 2
možnosti
JT

Nic neni tak jednoznacne. Jako lekar je pry docela dobry.

1 2
možnosti
OP

Milý Davide, 

Hezky jste to napsal. Jen i kdyby to třeba náhodou byla pravda, proč Vám máme věřit? A k tomu jsem chtěl ještě poznamenat abyste přestal brečet jako půlka tohohle národa a dělejte něco. Tak Vás vykopli od korýtka no a co... to neznamená, že nemůžete pokračovat ve zlepšování státu, na kterém Vám tolik záleží. Vy máte celkem zajímavou pozici. Jste známý a zavrhnutý. Dejte vědět, že chcete něco dělat. Není to o tom přijít zmáčknout čudlík a všichni budou šťastní. Rozdávejte denně radost a přesvědčujte lidi, že má smysl se chovat k ostatním hezky jen tak. To neuděláte mávnutím proutku, ale tvrdou prací. Jenže já o Vás pochybuju a doufám, že mi dokážete opak čeho jste schopen a svůj vlastní prospěch z toho tentokrát vynecháte.

9 1
možnosti
JK

Počkejme na soud. Jediné, co v případu Rath je špatně, je únik odposlechů do médií. Stejně v jiných kauzách. Jsou vypouštěny účelově právě ty části, které se zrovna hodí. Jinak - měl jste už dávno sedět, nebo být zproštěn obvinění. Jestli si přijdete jako žába, váš problém. Ten "žabí" systém jste zde úspěšně několik let spoluvytvářel.

7 1
možnosti
VP

to chce obalit si hlavu alobalem pane RathEUV

1 1
možnosti
LT

Jen na okraj-od autora článku, který se i ve sněmovně vydával za znalce všeho možného, i historie, bych očekával , že umí dobře česky a nebude si plést zájmena- jež, jehož apod.

2 1
možnosti
MK

Kdybyste to psal z vězení,možná bych si Váš článek přečetl.Nevím,zda je to chyba justice či jiných okolností,ale každopádně je to to ostuda,že se nacházíte na svobodě.

9 3
možnosti
MS

Až budete mávat osvobozujícím rozsudkem, pak tady můžete vkládat ty své rozumy. :-/ Rv

14 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik