Diskuse

Jsme žáby.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J37i58ř42í 14R25o89d

3. 1. 2015 10:46

Pane Rath, Vy se doopravdy nestydíte vystupovat na veřejnosti a psát takovéto bláboly? Jste největší lhář, podvodník mezi politiky, jenž nedostal volné pole v ODS, tak zkusil kariéru v ČSSD, kde jste vycítil příležitost. ČSSD totiž nemělo a nemá výrazné osobnosti, které něco umí a které mohou být příkladem. ČSSD má jen tlučhuby Vašeho typu.  Vašim jediným cílem v politice byl vlastní prospěch a žádné hájení zájmů voličů.

23 1
možnosti

Ač s něčím z blogu dr. Ratha souhlasím, přesto cítím účelovost která ho vedla k napsání tohoto blogu a proto ztrácí význam.

6 1
možnosti
KV

Jenže možná právě PROTO vůbec něco píše... aby upozornil na to, že soud se TÁK vleče!! ... a tak jediné, co může dělat je, psát si tu ty své úvahy...   Njn! ;-€

1 1
možnosti
OS

Honba jedinců či skupin za mocí je stará asi jako lidstvo samo. A strach z ní je snad ještě starší.

Ano, nepochybně existují státy, skupiny, či konkrétní lidé, kteří se snaží nastolit nový světový řád. Stejně, jako existovali před dvaceti, sto či tisíci lety. Některým se to v historii celkem podařilo, některým ne (například rozmach křesťanství je do dnes nepřekonanou senzací).

Společnost jako taková se vyvíjí a vyvíjet bude. To přece není špatně... Že ji někdo řídí je normální, bez toho bychom těžko fungovali tak, jak fungujeme. Pokud z toho řízení má někdo osobní profit, je to nemorální, ale pochopitelné.

Upřímně... Chápu, že nikdo z nás nechce být uvázán na vodítku a poslouchat někoho, kdo se prohlásí za našeho pána. Na druhou stranu je to něco, bez čeho bychom už prakticky neexistovali.

Vážně chápu strach, možná až paranoiu, z nového světového řádu, USA a jejich vlády a tak dále. Ale absolutně nechápu, co by pan Rath a jemu podobní chtěli. Čeho by chtěli docílit.

Řekněme, že se nám podaří vymanit se z vlivu USA. Ale co pak? V čem to pro nás bude výhra? Bude se nám tu žít líp? Nebo spadneme do spárů Číny, ke které vzhlížíme jako kdysi k USA? Možná by se hodila ta nejtriviálnější možná otázka: "Co vlastně chcete?"

2 4
možnosti
PF
PK

Jestlipak bude na Mírově taky internet? Abychom tu nemuseli 10 let strádat bez podobných "kvalitních" článků.

9 0
možnosti
ZB

Vážený pane Rathe. Když jste byl členem vlády vy, tak jste si rozhodně nemyslel, že této zemi vládne někdo jiný než Vaše osoba a kolegové ve vládě. Zároveň si myslím, že nemáte žádné morální právo po té, co Vás přistihli s úplatky v krabici od vína kohokoliv kritizovat a posuzovat. Váš čas a Vaše šance řídit tuto zemi již uplynuly a můžete si za to pouze a jenom sám svým jednáním. Proto dejte šanci nově zvoleným zástupcům státu, kteří byli zvoleni ve stejných parlamentních volbách, jako dříve vy a přestaňte tady moralizovat.Je to stejné, jako by nám tady chtěl svá moudra sdělovat například Váš kolega Gros, pan Dalík, nebo Janoušek.Děkuji.

14 0
možnosti
AT

Úsměvná je narážka na Zaorálka.

D.R., bývalý člen ODS a předseda LOK, v jejichž dresu se tvrdě zasazoval za zvýšení přímých plateb pacientů se náhle stává členem levicové ČSSD, kde naopak bojuje proti poplatkům u lékaře a v nemocnicích.

Pravděpodobně také vždy "vše dobře pochopil"

13 0
možnosti
Foto

Kdo už zapomněl na ten arogantní čumák, který tak rád zatočil s každým, kdo před ním nechtěl srazit paty;-D

24 0
možnosti
RZ

Za celé naše psychiatrické oddělení mohu prohlásit: Rath na Hrad!

7 1
možnosti
MK

Docela souhlasím, ale co to "víno" ?8-o

3 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik