Diskuse

Jsme žáby.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mé úsudky se snažily být vždy nestrannými. A proto si pomohu lidovou moudrostí, že "nejlepším hajným bývá polepšený pytlák". A proto je dobré, že to dr Rath nezabalil. Potřebujeme zde takového českého "Navalného".  Vězení je u nás vždy nejlepším doporučením pro prezidentský stolec. (Husák, Havel). Dobrý postřeh ohledně Paroubka. Virtuózní schopnost udělat blbce z někoho, kdo byl v podstatě bezúhonný, kdo vytáhl ČSSD opět na výsluní. Prostřednictvím dehonestujících karikatur, fotek v trenkách atd.

J. Paroubek je oběť. Teď to od diskutujících schytám, ale vezměte to tak, že nemám nejmenší zájem obhajovat levicového Paroubka. Měl pomoci Národním socialistům odkud vzešel a jimž pomohl se sochou Milady Horákové, a neutéct k ČSSD. Jako předseda méně významné strany (než přešel k ČSSD), by tolik světovým dirigentům nevadil.

10 14
možnosti
RZ

Šmarjá, celá škola už to ví, že zombíci lezou z hrobů.... A já doufal, že jsme se jich nadobro zbavili.

4 4
možnosti
TP

Pane Rathe, nez zacnete burcovat a provadet zpetne politickou reflexi, je treba zamest si pred vlastnim prahem. Spolecne s ostatnimi jste u toho koryta chrochtal, spolecne s ostatnimi jste nas okradal. Jen jste byl hloupejsi. Prachy primo u Vas a detinska radost z jejich kradeze je neco, co spikleneckymi teoriemi neokecate. Zkuste prijmout zaslouzeny trest, priznejte sobe i verejnosti, ze jste byl darebak, a pak se muzete postavit do cela hnuti za ocisteni celeho sveta. Prestante lhat sobe i verejnosti. Takhle si vsichni opravnene mysli, ze z Vas nemluvi napraveny hrisnik, ale nekdo, kdo je vzteky bez sebe, ze ho narozdil od ostatnich chytli. Preji Vam, abyste to dokazal a stal se lepsim.

27 1
možnosti
RM

Pane Picle, podepisuji každé Vaše slovo až na tu poslední větu. Já si přeji, aby už konečně proběhl, resp. byl dokončen s panem Rathem soud. Jsem si ale skoro jistý, že zůstane pouze u přání. Od blogu na toto téma http://mihel.blog.idnes.cz/c/420696/Dockame-se-vubec-v-teto-bananove-republice-rozsudku-v-kauze-Rath.html, který jsem psal počátkem srpna, se ani po pěti měsících nic zásadního nestalo (tedy pokud mi nic neuniklo). Nevěřím, že s panem Rathem je veden soud, v jehož závěru se dočkáme spravedlivého rozsudku.

2 0
možnosti
Foto

I když stát poskytuje docela mírumilovné soužití členů parazitické kasty, čas od času se stane, že nějakého svého kolegu parazita zašlápnou.

5 1
možnosti
PD

Rozumím zklamání pana dr. - ještě tolik dobra chtěl vykonat pro občany této republiky, ale zlí Američané to nedovolili. Věřím ale, že pan dr. najde způsob, jak to dobro, které se v něm stále hromadí, předá potřebným lidem, ikdyž u toho nebudou kamery. ;-D

26 1
možnosti
JS

Vcelku souhlasím a dávám karmu. Škoda však, že pan Rath tyto názory více nevyjadřoval už při svém aktivním působení v politice.

4 5
možnosti
SB

Mne by ještě zajímala jedna věc:

Jak je možné, že řada politiků poté, co opustí politickou scénu a ztratí naděje, že bude mít koryto, najednou vidí to, co během své politické kariéry neviděla?

Po roce 1968 mnozí bývalí vysocí představitelé KSČ najednou viděli všechny ty nepravosti, které ta strana dělala v letech 1948 až 1968. Ne že by neměli pravdu, když je po roce 1968 viděli, ale proč je neviděli už tehdy, když ta koryta měli?

A nyní nám to předvádí například pan Vyvadil, který ostře kritizuje NATO včetně bombardování Bělehradu, ke kterému však došlo v době, kdy on byl za ČSSD v Senátu a kdy stejná ČSSD měla ve vládě jak premiéra, tak i ministra obrany. Tehdy byl Vyvadil u koryta a mlčel, avšak jakmile byl z politiky odejit, najednou to vidí a kritizuje.

A totéž pan doktor Rath. V tomto článku obviňuje USA z něčeho, co existovalo už v dobách, kdy on byl v politice. Tehdy ovšem mlčel a nevystupoval proti tomu, Až nyní, když už nemá šanci se v politice prosadit, to najednou vidí a kritizue.

34 0
možnosti
MP

doplnil bych titulek - na prameni

4 0
možnosti
LN

..někdo je žába...někdo ovce...někdo svině....

22 2
možnosti
JT

pardon, chtěl jsem plus, za tu svini

2 1
možnosti
SB

Pan doktor Rath mezi řádky jasně ukazuje, že i v jeho případě politikaření má přednost před zájmy státu. Vyplývá to z téhle věty:

"Místo, aby se v klidu domluvil s opozicí, tedy s ČSSD, tak šel do toho silou."

Takže nepřímo je zde psáno, že takhle důležitá otázka naší politiky v podstatě závisela na osobních vlastnostech jednoho člověka a na tom, zda se domluví s ČSSD.

Kdyby ČSSD šlo skutečně o zájmy této země, tak buď by usoudila, že američtí vojáci tady nemají co dělat, a tak by to odmítala v každém případě, nebo by usoudila, že tady ta vojska být mají, a tak by překousla osobní vlastnosti Topolánkovy a dala by tomu zelenou.

Nejsem naivní a vím, že politika je ovlivňována zájmy mocipánů, ale ať se tedy pan doktor Rath netváří jako zastánce zájmů této republiky, když přiznává, že o postoji ČSSD nerozhodovaly zájmy státu, nýbrž to, jestli jim za to Topolánek něco dá.

Opakuji: To je normální, že osobní zájmy hrají prim, ale ať se tedy pan doktor Rath nestaví do pozic nejvyššího spravedlivého. I jemu šlo pouze o ty pozice.

19 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik