Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A já jsem zase rád za každýho úlisnýho parazita, kterej je okolnostma vykopnutej z politiky :-)

14 9
možnosti
JS

Jen je otázka, kdo je tím parazitem? Možná to u Dr. Ratha bude naopak. Pak Vás chci slyšet, zda se mu budete omlouvat? Nebo jste snad despota, který soudí své poddané dle subjektivního dojmu?

6 7
možnosti
PD

Pane Dr., je pěkné, co nám tu píšete, ale mě by zcela přízemně zajímalo, jestli se Vám ta příhoda s tou krabicí v minulosti už někdy stala či stávala pravidelně? Já přenáším a otevírám krabice různých rozměrů celý život a od Vaší příhody ještě intenzivněji, ale ještě jsem neměl to štěstí - byl bych Vám vděčný za radu jak takovou krabici poznat. Děkuji;-)

13 4
možnosti
PD

Je úžasné, jak si dr.Rath přes těžké osobní problémy dělá starosti o osud Evropy. Je to přeci jen formát.;-D

20 5
možnosti
JP

Pane Rathe, myslím, že se velmi pletete, když tvrdíte, že ti utečenci jsou ubozí chudáci. Já vidím mladé chlapy plné síly, bez žen a bez dětí. To jsou podle mého názoru válečníci.

Pane Poštolko, přestaňte si hrát na Pána Boha, pokud není někdo soudem odsouzen, je nevinen.

25 3
možnosti
ČP

Pen Pinkavo, promiňte, ale na Páha Boha si nehraji. Já si jen přeji, aby pan Ráth nechal bez trapných obstrukcí proběhnou soud. Chápete?

Ať jeho nevinu potvrdí soud.

5 8
možnosti
JS

Migranti nejsou pravděpodobně žádní chudáci, protože za převoz k břehům Itálie musí zaplatit na naše peníze od 70 do 100 tisíc Kč. To by ani značná část Čechů nebyla schopna ufinacovat. Skuteční chudáci z Afriky a Sýrie se k nám za současných podmínek zcela určitě nevypraví. Jedině pokud by jejich cesty sponzoroval nějaký bohatý sponzor například ze Saudské Arábie. Například by tak bylo možné destabilizovat Evropu a prosadit zde Islám. A vůbec k tomu není zapotřebí ozbrojenců. Po přijetí migrantů v zemích EU si tito následně vymohou scelení rodin, které zůstaly v Africe a v zemích středního východu, a hned tu bude mnohonásobný počet muslimů.

25 4
možnosti
BM

S volným pohybem po celé EU.

2 0
možnosti
ČP

Nechápu, že se najdou lidi, schopni s autorem diskutovat...s člověkem, který se vyhýbá spravedlnosti...zaměstnává soudy a neustále "cucá" státní rozpočet...humanista...

10 10
možnosti
JS

Vy nechápete, ale řada lidí je jiného názoru. Zvláště ti, kteří si myslí, že jeho soudní spor je na politickou a nebo soukromou objednávku osoby blízké bývalému předsedovi vlády. Nebo snad neexistují informace o zneužívání vojenského zpravodajství? Pak lze analogicky předpokládat, že to postihlo i polici a justici.:-)

5 11
možnosti
ČP

Pane Bože, neměl byste, pane doktore, raději někde sedět za bukem a stydět se sám za sebe? Už jen při čtení Vašeho jména ji "blijno". Snad při své inteligenci pochopíte význam tohoto slova. Víte, kolik by se dalo z Vámi nakradených peněz těchto uprchlíků zachránit. Přemýšlel jste o tom někdy?

Naštěstí boží mlýny melou...

10 5
možnosti
JS

Víte co je to presumpce neviny? Asi ne! I Nečasová byla uznána u soudu jako nevinná. Proč by se tak nemohlo stát i u autora článku?:-)

6 9
možnosti
Foto

Ano, správná analýza problémů i nástin řešení. Kdo to však zaplatí, to je otázka. Ještě tak vojensky dobýt to ano, na to peníze jsou ale co dál ? To už nikdo nezaplatí.

4 3
možnosti
DB

Je pochopitelně naprostý nesmysl vojensky obsadit kus Afriky. Je podstatně lepší si kus Afriky koupit a tam pak vybudovat přijímací tábor - město v evropském stylu. Možná ale bude ještě lepší přesvědčit Afričany, že by se o své africké bratry měli postarat sami.

13 1
možnosti
JS

To přece provedli sionisté v Palestině a dodnes je tam krize. Nejlepším řešením je vrácení migrantů do Libye odkud připluly bárky. Ať se o ně postará Francie a Velká Británie, které rozvrátili tuto zemi. Do jejich agrese to byla nejbohatší země Afriky. Nyní je to Somálsko, kde životní úroveň dramaticky poklesla. Za budování demokracie podle receptu USA se hold musí platit! !

2 4
možnosti
MD

Jeden by rekl, ze 'chudak podvyzivena, spinava a zivotem zbedovana osoba' vypada prece jen jinak.

5 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik