Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Problém je, že by bylo málo mužů a tak bychom museli nějaké to mnohoženství oficiálně povolit. Takže islamizace z druhé strany.;-D Příroda si pomáhá jen po velkých válkách, aby vyrovnala mužské ztráty na bojištích.

0 0
možnosti
Foto

Musím uznat, pane Rathe, že to beru jako zajímavý vhled a o tomhle jsem schopna uvažovat jako o argumentu na místě.

.. čemuž se budou,,chlapci ,, zespoda jistě divit. Ne, vážně, začnu se právě na tohle více zaměřovat. Pořád se řeší jejich vztah k ženám, a to hlavně u nás v budoucnu, atd. Ale toto je konečně citlivější, chytřejší nehysterické pojmenování věci. Za impulz děkuji.R^

8 0
možnosti
Foto

Pane doktore, až jednou budete prchat VY před válkou do naprostého neznáma, budete s sebou hned vláčet i svojí ženu, milenku, děti atd. když si nebudete jistý, jak vaše pouť vlastně dopadne a nebude-li to nakonec mnohem nebezpečnější, nežli zůstat někde v úkrytu doma? To rozhodování opravdu nikomu nepřeji! Možná je to tedy tak, že oni tou strastiplnou a nebezpečnou cestou, jedou připravit půdu pro bezpečný příchod jejich rodin. Ale jednoduché vysvětlení, že nám sem jedou ti nabušení, odhodlaní, po majetku a blahobytu prahnoucí, mladíci uřezávat hlavy a znásilňovat ženy, je mnohem, řekněme, masovější a čtenější, já vím... ;-)

1 22
možnosti
Foto

H26a56n31a 70V82l51k85o75v71á

22. 2. 2016 18:46

V dnešní době sociálních sítí a chytrých mobilů v rukou těch uprchlíků, kdy jsou schopni koordinovat svůj pohyb podle posledních zpráv během několika hodin, tak v této době je vaše poznámka o "naprostém neznámu" poněkud nesmyslná.

15 0
možnosti
Foto

Dávám karmu, pane Rath. R^

Jen škoda, že ti tzv. "pseudohumanisté" a demagogičtí lháři jsou z velké části právě Vašimi stranickými kolegy. Rv

A máte pravdu i v tom, že "pokud by Evropu zaplavovaly davy mladých muslimek prchajících před válkou" nikdo by nejenže příliš neprotestoval, ale naše pomoc jim by měla v takovém případě i více opodstatnění i určitou logiku potřebnosti. Konečně by takto měli pravdu ti, kteří říkají, že imigranty potřebujeme pro zvrácení nepříznivého demografického vývoje v Evropě. K něčemu takovému totiž potřebujeme nikoli imigranty, ale výhradně mladé imigrantky!

Tedy přesný opak toho, co se dnes děje! Rv

17 0
možnosti
MD

No, a ted si tu spolecne pockejte na prvni diskutujici divku ci zenu.

1 1
možnosti
MD

Konecne to nekdo obsahleji zminil. Karmu za to.

4 0
možnosti
LN

..byť pro mne váš článek do jisté míry zavání populismem...a snahou vyvézt se na stávající vlně antiislamismu....tak s vámi v tomto případě...snad poprvé v životě....souhlasím....

11 0
možnosti
Foto

A já se přidávám, což s kolegou Nádvorníkem neni zas až tak častý jev.

Zvláště pak když jde o spory dvou milovaných zemí, UA a RF.

6 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik