Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Ja bych se drzel Krista: Ne podle slov ale podle skutku poznate je. Strana, ktera bude jednat v tomto duchu a bude schopna to lidem vysvetlit vyhraje.

1 0
možnosti
Foto

Co takhle nelhat a nekrást? Nemyslíte s prominutím, že z úst chyceného a usvědčeného zloděje a korupčníka jakýkoli podobný soud, nebo rady, zní poněkud groteskně? Nebo myslíte, že když se nakrásně Vašim právníkům nakonec podaří Vás vysekat i přesto, že jste byl chycen přímo při činu, stane se z Vás morální ikona? Ano, v naší krásné zemi to bohužel možné samozřejmě je, ale ještě pár let bych tomu dal... ;-)

9 0
možnosti
Foto

P85e49t25r 25N50o89v63á96k

1. 11. 2016 20:50

Nikdo z nás nebyl u toho, máme informace jen z médií.

0 1
možnosti
FS

A ta nejsilnější socanská negativa vidím v lidech!!Např. když jsem viděl předvolební šot severomoravského tlustého hejtmana jak žere klobásy a cosi buranského žvatlá, tak se mně chtělo zvracet. Proboha, kdo mu toto doporučil - snad největší nepřítel? Stejně tak když dlohodobě oblažuje přiopilý tlusťoch Škromach lidi hloupými řečmi typu "vtipy Vaška Mlýnka z Kuželova" ze svého "bazéénku", no to je děs a běs. A toto má prý přitáhnout voliče, zvláště ty mladé. Oni se snad zbláznili všichni.......

2 0
možnosti
VM

Pane Sobotka, bezpochyby máte pravdu. Ale já právě v té pravdě vidím problém současnosti (z hlediska systému je to samozřejmě úspěch). Přesně to, co jste popsal ovlivňuje rozhodování voličů, tedy pozlátko, povrch, mediální masáž....... Osobně odhaduji, že volební program strany, kterou volí, a podle kterého se rozhodují, zná tak 10% voličů. Tedy 10% voličů se zajímá o obsah, zbytek o pozlátko. Jak píšu, pro systém obrovský úspěch, to je přeci cíl mít manipulovatelné stádo, ovšem z lidského hlediska tragédie.

0 0
možnosti
VM

V jádru s Vámi souhlasím. Sobotka (a nejen on) zazdil ČSSD svou oddaností Bruselu a jejich nesmyslným nařízením. Podporu Babišáren taky asi většina voličů ČSSD nekvituje. jenom nevím, kam ty voliči utíkají, když měl Babiš cca 27% tak se říkalo, že to jsou většinou bývalí voliči ODS a TOP09? Snad utekli i Vám. Každopádně se obávám, že je ČSSD na určité období zazděné jako ODS.

2 0
možnosti
JS

Pane Rathe s některými body souhlasím, s některými ne. Na můj vkus je Váš příspěvek příliš dlouhý. Zásadní problém vidím v této problematice:

-strana si musí uvědomit jaké voličské spektrum chce hájit. Nelze vyhovět všem

-nelze mluvit nějak v Bruselu a jinak doma a doma plíživě plnit přání Bruselu

-mít za poradce nejneschopnějšího předsedu vlády je sebevražda

-pokud ministr nerespektuje vládní politiku musí být odvolán

Víc toho psát nebudu, protože je to stejně zbytečné. Blahopřeji Vám pane předsedo ČSSD, protože se Špidlou a Dientsbierem dosáhnete rekordu ČSSD ve volbách a to cca 8%.

1 0
možnosti
JAN

Proč je tato "lidská chyba" rovnou na titulku blogu iDnes ?;-D ? O čem nám chce vyprávět ?;-D? Zdejší "admin" jest vskutku na úrovni , bravo ;-D

1 0
možnosti
PN

Skoro se vším bych souhlasil, kdybyste nenavrhoval faktickou likvidaci firem, které vám přijdou příliš velké. A kdybyste vynechal kecy o vytváření hodnot - ty vytváří každý, kdo je dokáže někomu jinému prodat.

0 1
možnosti
MK

M27i15l49a70n 93K37e21s91l

1. 11. 2016 11:03

To je všechno na dlouhé lokty a v těchto volbách se z toho i když by se snad chtělo, moc neudělá.A co udělat hned a bezodkladně:bouchnout do stolu,říci zde jsme pány my a vyhodit Hermana.Nebát se,že lidovci půjdou s nim.

0 0
možnosti
Foto

Víte, pane Rath, to je zbytečné.

Věřím, že lidé (tady hlavně ti voličsky nerozhodnutí - protože rodinní příslušníci a kamarádi politiků ČSSD mají předem a za jakýchkoli okolností zcela jasno) snad nejsou až tak hloupí, aby znovu a znovu skákali na špeky předvolebních slibů, které se po volbách velkoryse "pozapomenou" splnit (samozřejmě "z objektivních důvodů").

Dovolte mně například připomenout (jeden z mnoha dalších podobných příkladů), že ČSSD se v posledních volbách prodrala k řadě voličských hlasů např. svým předvolebním slibem, že nechá přezkoumat a něco udělá s církevními restitucemi pana Kalouska.

A povolební čin? Bohouškova koalice s KDU-ČSL a zametení této věci pod koberec!

ČSSD si může naslibovat co chce, ale pro rozumné lidi je naprosto nevolitelná!

5 2
možnosti
FS

Nezdá se mně síla kritiky ve vaší poslední poznámce a naopak chápu ošklivé socanské tanečky kolem restitucí zabetonovaných těmi nehoršími smlovami vymyšlenými Kalouskem a Nečase. Co socanům po volbách zbývalo? Tak buď ČSSD půjde na kompromis v koalici a bude vládnout, anebo koalice nevznikne a nebude vládnout, bude v opozici a k vládě pustí třeba opět Nečase, Nagyovou, Kalouska s Drábkem atd.? Co bude pro lidi lepší (no a taky pro socanské funkcionáře)?

1 0
možnosti
Foto

No pokud se podívám na vaše body co ČSSD nemá dělat tak z velké části je to přesně to co je běžně programem socialních demokratů.

Naopak to co tvrdíte, že má dělat má mnohdy blíže ke komunismu-např. státní banky.

Tedy váš návod pro ČSSD fakticky zní aby přestali být socialní demokracií.

PS. Proč chcete prosazovat rychlé rozhodování specificky u soudů hospodářských?

Naopak právě trestní řízení mnohem více zasahují do lidských životů pokud jsou vedena proti nevinným a taky tam kde je ve věci i náhrada škody.

3 1
možnosti
FB

mínus jen a čistě proto, že jste to vy, Polický. Je mi z vás blbě. Sorry :)

0 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik