Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Že toho Dientsbiera z ČSSD nejvíc nemusí ti, co se vyznamenali největším hrabáním pro sebe, či jim vadí, že členská základna by mohla diky Dientsbiervým návrhům přímých voleb narušit hegemonii sekretariatů.

1 1
možnosti
PD

Psát o žalostné bilanci jiných je od dr.Ratha docela chucpe.

5 1
možnosti
RS

Jak je to vlastne. Obcanska prva podle ustavy nebo lidska prava podle internacionalniho prava. Vyzna se v tom pan Dr. Rath?

0 0
možnosti

J75a33n 29Š65e27s97t61á93k

13. 11. 2016 15:18

A ani na sedm flašek si ke všemu taky nepřišel, že?;-D

1 3
možnosti
Foto

Ohledně Jiřího Dienstbiera máte pravdu, ale ještě horší hodnocení si zaslouží Daniel Herman.

Jenže ten je nedotknutelný.

8 1
možnosti
Foto

Není to náhodou tak, že nesrozumitelné zákony jsou přesně to co vám a Vaší straně vyhovuje a co vaše strana i vy konkrétně prosazovala?

Kdyby totiž právo fungovalo jak má tak by se svých peněz pan Altner dočkal a vy byste dávno seděl.:-/

3 5
možnosti
JN

Kdyby právo fungovalo tak, jak mělo, tak by v první řadě soudy vyřešili kauzu Lidový dům podstatně dříve. :-P

4 0
možnosti
PK

Povídání je to moc hezké. To že se Sobotka zbavil nepopulárního Dienstbiera chápu. Byl pro většinu normálních lidí "mimo". Ač jsem nikdy nebyl u státu, tak uznávám že to při dnešní otevřenosti světa má těžké a podvodníků je o hodně víc než za dob Bati. A spoléhat jen na tradiční metody je skutečně těžké či spíše marně chytat lišku za ocas a přicházet s křížkem po funuse. Bylo by to na dlouho ale třeba kontrolní hlášení DPH bych zavedl už dávno. Věznice hrůza - ale asi se musí také diferencovat - není vězeň jako vězeň.

Jinak docela mě tady zaujala blogerka pí Fuchsová když popisovala vznik koalice v Kolíně. Rath prý pronesl, když nevezmete socdem do koalice tak všichni lékaři v nemocnici v Kolíně dostanou výpovědˇ. To byl Rath ještě silný muž. I kdyby to byla pravda jen na půl tak je to "hustý". Beru ještě, že do Kolína přijde méně dotací které šoupnu do mé Hostivice ... To je asi takové v politickém světě normální.

0 0
možnosti

Občanská práva - jedině.

4 0
možnosti
JN

J71i26ř43í 73N95o78s45e47k

13. 11. 2016 9:44

Dientsbier odchází, Šabatová zůstává. Velké zlepšení to nebude. Náhradník Chvojka je to éro, které stalo zato napsat stížnost Radě pro vysílání, že si Ortel dovolil zdvořile a v dvojstupu přijít do přímého přenosu pro vyhrané Slavíky.

Kdoví, co ještě do voleb zažijeme. Rv

15 1
možnosti
JR

J49a74n 32R59á58ž

13. 11. 2016 10:55

Dientsbier už byl symbol trapnosti, proto musel být odstraněn a Chvojka se za krátkou dobu do voleb nestačí tak, jako on zprofanovat. Z toho zcela zbytečného ministerstva vypadnou nějaké krávoviny , neb je to náplň jeho práce, ale už se nestačí zrealizovat. Za rok po panu Chvojkovi ani pes neštěkne.

Rána pod pás by byl návrh na odvolání Šabatové těsně před volbami a ČSSD by ji musela obhajovat. To by proti ní popudilo všechny voliče zleva i zprava.

4 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik