Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kurňa ,jak to že nesedí ten grázl jeden.

3 0
možnosti
RZ

Rathe zalez do basy tam kam patříš.....

5 0
možnosti
RC

Pan Rath navruje vyssi dane pro oligopoly? Tim ma byt co? Noviny (malo hracu na trhu), automobilky (malo hracu na trhu), producenti potravin (Agrofert), producenti energii, vodovody a kanalizace, firmy provozujici vlakovou dopravu .....? A to nezaplati zakaznik?

1 0
možnosti
JN

Až na snižování počtu policistů souhlas. Karma i ode mě.

2 4
možnosti
DN

I kdyby se mi Vaše myšlenky sepsané v blogu jakkoli líbily, nemůžu je reflektovat od člověka s takovým morálním kreditem. Nevyzní úplně upřímně.

16 0
možnosti
RC

A to nemluve o tom, ze se autor pohyboval v nejvyssich patrech politiky a neudelal vubec nic. Radeji vyhazoval penize poplatniku za jizdu zadarmo autobusem (ale jen pro nektere), za zdravotnicke poplatky (ktere sam kdysi navrhoval), na dotace (napr. hasicum), kde se vyzadovalo, aby byla zminka, ze je to od hetmana....

9 0
možnosti
JS

Samozřejmě, že současná vláda s mlaskáním promrhává vybrané daně z oživené ekonomiky, ale vaše jakoby prozření z pochybných kroků mateřské ČSSD je nedůvěryhodné a stejně populistické. Jediným vašim cílem je pravděpodobně získání ztracené popularity i u mentálně slabší části národa. Asi pořád věříte, že vám to pomůže pro neustálé zdržování před uzavřením procesu a vykroucení z oprávněného trestu. U bývalého řvoucího bojovníka za neomylnou ČSSD to působí až legračně.

6 1
možnosti
MZ

Vážený pane Rathe,

člověk by nikdy neřekl,že Vám dám karmu leč výhrady mám. Nesmíme zapomínat, že pan Rath byl členem ČSSD, která spoustu těchto "vymožeností" prosazovala a prosazuje. Dále, mám výhrady:

1) snížit počet vojáků. No jsem pro snížit počet generálů a důstojníků. Naopak, armáda by měla být silná, spoléhání na kohokoliv se nám již mnohokrát vymstilo.

2) Odpisové pobídky. No, do už tak absolutně nepřehledného daňového systému zavedeme další výjimky, odpisy. Ne, daně jednoduché, nízké a pro všechny stejné. Bez dotací, bez pobídek.

S pozdravem

MZ

1 0
možnosti

David Rath byl původně člen ODS

1 0
možnosti
JR

J41i79ř22í 57R57o26d

11. 12. 2016 22:53

Pozoruhodné prozření největšího šíbra ze strany, která má současného premiéra. Dokazuje to jen, že jste chytrý a schopný, bohužel VŠEHOSCHOPNÝ. Nevstoupíte zpět do ODS? Nebo raději odejděte. Lidé jako Vy jsou ostudou této země.

6 1
možnosti
Foto

Snižovat počet policistů? Hodně hloupý nápad.

4 0
možnosti
Foto

já být vámi, tak zalezu do kanálu ...

13 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik