Diskuse

Po nás potopa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Mimochodem by mě zajímalo, kolik lidí zde měří stejným metrem Babišovi v kauze Čapí Hnízdo, kdy zneužití dotací (krádež) náš pan ministr financí přímo přiznal ve sněmovně.

2 2
možnosti
Foto

Hodně. Zlodějina jako zlodějina.

1 1
možnosti
JH

pane Rath vy jste kradl , to je vše ! Že kradou další je jasné , ale to se vás netýká !

6 2
možnosti
MS

Pane Rathe, procesní chyby ve vyšetřování ještě neznamenají, že je obviněný nevinen. :-/

15 0
možnosti
MS

Doplnění: "údajné procesní chyby"

2 0
možnosti
TH

Ač musím říct (napsat), že pan Rath je mi z duše odporný svými názory na politiku (tak slizkého socialistu těžko pohledat), v této věci má pravdu. Státní zástupce nesmí nikomu nadržovat a musí být obejktivní. O tom je spravedlnost. A bez pravomocného rozsudku se ne obviněného musí pohlížet jako na nevinného. Jinak jsme zpět před rokem 1990.

0 0
možnosti
MS

Těžko může být zcela objektivní, když má po celou dobu vyšetřování a soudního řízení k dispozici celou řadu usvědčujících důkazů, které až ex post prohlásí vrchní soud za nelegálně získané.

2 0
možnosti
Foto

Kdyby měla být jednotka otrlosti, tak by se nemohla jmenovat jinak, než "Rath":-/. Ale základem by byla jedna desetina "Ratha", protože jeden "Rath" by bylo strašně moc :-)

10 0
možnosti
Foto

A neslušelo by se přinejmenším doplnit o otázku, kolik Rathů se vleze do jedné kabelky paní Nečasové?

2 1
možnosti
ZK

Stále čekám, pane Rathe, kdy napíšete blog s nadpisem "PROMIŇTE".

"Promiňte, neměl jsem to dělat, neměl jsem vás okrádat, ale pochopte, jsem jen člověk chybující. Víte, když stojíte u hromady bankovek, pár si jich strčíte do kapsy a vono to jde, nikomu a nikde to nechybí, tak příště si na to přirozeně vezmete lopatu a nůši. Říká se tomu nenažranost, ale tací jsme všichni, nebo většina z nás. Když k tomu časem přifaříte pocit, že jste něco jako českej Juraj Jánošík, který bohatým bere (stát) a chudým dává (park s fontánkou v Hostivicích), tak si připadáte skoro jako hrdina."

Ta role geroje je to poslední, co vám ještě zbylo a připusťme, že někteří na to slyší. Přiznání viny prý osvobozuje. Chápu, že to vy zatím nemůžete udělat protože naivně čekáte na záchranné lano od svých, stále vlivných bývalých spolustraníků. Byl jste součást systému, který se později k vám otočil zády. Jak to celé bylo se možná dozvíme až z vašich pamětí, na které budete mít, jak to tak vypadá, hodně času. Vzniknou-li, bude to besceler a určitě to hodí i hodně prachů, které už nebudete muset maskovat škatulí vína.

10 0
možnosti
Foto

Ale jestli od někoho bral pan Rath peníze, tak to bylo toliko od soukromých firem. Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere. Otázka zní, zda-li tím vznikla EU nějaká škoda, pokud ty zakázky nebyly předražené. A myslím, že se neprokázala ani nějaká manipulace ze strany pana Ratha ohledně jejich vysoutěžení.

0 4
možnosti

Všechno má své příčiny a důvody.

Zlobil jste a tak vás sejmuli. Musíte uznat, že se jim to povedlo i s tou mediální masáží.

Vy se, ale nedáte a nakonec z té pasti možná vyklouznete. Uvidíme.

Ten článek je OK.

3 3
možnosti
JR

Největší divadlo tu ovšem bezesporu hrajete vy mistře ;-D

11 0
možnosti
PV

P65a37v67e97l 60V93é35b32r

20. 12. 2016 21:25

Jó rozkrádání ... o tom vy něco víte (co my ani netušíme)!

3 0
možnosti
JR

Řezník je Ráthovým komplicem

1 1
možnosti
Foto

To těžko, nikdy zásadně neoperuji s hotovostí. Zásadně pouze přes banku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik