Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J82i89ř29í 34H35u41m65l

30. 5. 2017 15:58

Vy byste měl také hnít v base,a nekecat do Kájínka který si to již odseděl !!

1 1
možnosti
PJ

Jasný důkaz zvrácenosti dnešní doby je, že člověk vašeho charakteru dávno nesedí ve vězení. Vaše příspěvky jsou důkazem směsice neuvěřitelné drzosti, arogance a výsměchu všem slušným lidem.

5 0
možnosti
MK

...a keď tak sledujem denie okolo kauzy Rat, tak sa začínam obávať že nás tá drzosť mu zobrať to víno a strčiť do basy ešte príde draho. Nielenže mu vrátia tie fľašky, ale ešte sa mu bude musieť Zeman ospravedlniť a skorumpovaná justícia zaplatiť odškodné za pobyt v chládku. Mohlo by sa to ale započítať s hororárom za knižku memoárov, veď štátne nápravnovýchovné zariadenie bolo vlastne spoluautor...

0 0
možnosti
JM

Žárlí na Kajínka?

1 0
možnosti

Tak ani jsem nemusel číst, stačil mi autor a název, a zasmál jsem se tak, jako už dlouho ne;-D

3 0
možnosti
SB

Úplně žasnu nad drzostí člověka, který si spletl krabici s úplatnými miliony s lahvemi s vínem. Prosím, neštvěte normální poctivé lidi s těmito články o Ráthovi, který je stále neodsouzen a vysmívá se nám.

4 0
možnosti
VL

Jako Janoušek nebo Dalík. Ale ti nemají potřebu blogovat. Jim stačí nebýt v krimu.

4 0
možnosti
OS

Dobrý pokus o možná budoucí žádost o milost.

1 0
možnosti
PD

Za zvrácenost považuji poskytnutí prostoru k prezentaci jakýchkoli názorů tomuto Rathovi. Článek jsem z profylaktických důvodů nečetl. Dávno tvrdím, že posláním iDnesu není lidi informovat. ale na.írat je.

11 0
možnosti
AS

Ať si cintá co chce, my si taky o něm budeme myslet co chceme, aspoň tuhle svobodu mu dopřejte. Až ho zavřou, bude maximálně posílat motáky;-)

2 0
možnosti
SS

Zlodejicek by chtel tez milost?

2 0
možnosti
Foto

A žádal snad o ní, to by se rovnalo rovnou přiznání.

0 1
možnosti
JS

J89a34n 52S62e51m91i75k

29. 5. 2017 22:06

uprimne myslim ze se da rici ze Kajinek, clovek ktery zavrazdil dva gaunery je mene spolecensky nebezpecny nez takovy Rath co svoji cinnostim podkopaval cely system spravy veci verejnych v CR a duveru v nej

tihle lidi by meli mit sazby stejne jako vrazi

13 0
možnosti
Foto

Od kdy je posuzováno údajné přenášení milionů v tašce rovno za vraždy? A pokud lze systém správy věcí veřejných a důvěru v něj tak snadno rozvrátit, tak to není vinou pana Ratha.

1 0
možnosti
Foto

To jsou paradoxy. Ve věznicích jsou lidé, kteří by tam být možná neměli a vy, který byste tam určitě být měl, tam nejste. :-/

23 2
možnosti
JM

Konečně z vás po roce vypadlo něco, za co vám můžu dát plus.

2 3
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik