Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkný výčet průserů ČSSD. Zamhouřil bych oko, zamáčkl slzu jenom kdyby ČSSD fungovala i pro obyčejné lidi: proč blokuje fungování parlamentu nějakým čapím hnízdem a korunovými dluhopisy? Proč místo požadování výčtu příjmů pana nejmenovaného od jeho početí až do vynesení požadavku parlamentem místo toho nedělá to, k čemu je určena? Parlament není výkonná moc, která má chytat zločince, parlament je místo, kde se schvalují zákony. Proč parlament u korunových dluhopisů nevymyslel způsob jak je zdanit? Měl k tomu více než pět let. Dotace na čapí hnízdo? Proč se všeobecně nezaměřit na úpravu zákonů u těchto černých děr? Odpověď znáte, ale dovolím si ji vám osvěžit: protože jde i o vlastní koryta a obrana nejmenovaného je potom velmi jednoduchá.

0 0
možnosti

Ne, ve svete neni az tak zvykem, aby se kriminalizovali politicke elity. Bud tam umej krast lepe a bez chrochtani, nebo je tam hlt lepsi moralka.

5 1
možnosti

skutečnost, že nějaká silná strana se stane stranou slabou ..je možno přičítat tomu, kolik má proti sobě exekucí, kolik má dluhů a kolik je v jejich řadách zločinců usvědčených a i neusvědčených....protože u nás lze kriminálníka osvobodit a zatknout oběť....a kolik má ve svých řadách morálních zločinců....a o kolika těchto morálních zločincích se veřejně ví........

Spíše mne udivuje tento váš příspěvek, protože tím voličům připomínáte kdo je ČSSD a to velmi negativním způsobem, takž napomáháte rozpadu ČSSD.....určitě více než Babiš kdykoliv.....

nevím jestli si tento svůj vliv dokážete představit, a jestli vám to někdo nenařídil....

každopádně velmi zajímavé, že vy píšete toto...

4 0
možnosti

Panování Ratha s Paroubkem byla ta nejtemnější, naštěstí krátká, doba naší porevoluční demokracie. Ještě teď se otřesu hnusem, když si na to vzpomenu.

13 1
možnosti
Foto

Nikdy předtím nekynulo HDP ČR tak rychle, jako v oněch letech.

0 2
možnosti

J76i22r83i 72D63v58o50r66a56k

17. 6. 2017 12:09

No, sice zajimava uvaha, ale nalejme si cisteho vina... Ma nejaka Strana jiny probram, nez "vsichni proti Babisovi?" Naivita neskutecna;-(

2 0
možnosti
Foto

Má Babiš jiný program, než "všetci tuná kradnú iba ja čerpám"?

10 4
možnosti

Ze jsou predmetem zajmu az stihani vzdy JEN JEDNI, je jedna neprijemna pravda. Druha neprijemna pravda je, ze JE za CO. Takze co ted s tim? Vyrovnat se s latinskym 'cistym vse ciste' je nekdy narocne.

1 0
možnosti
Foto

Politika je v naší zemí chápána jako přístup k moci a ne jako služba společnosti. Proto se v ní setkávají takoví lidé jako je autor tohoto blogu. Lidé egoističtí, bez vnitřní sebereflexe, bažící po moci. Strany si tito nevybrali pro své idee, ale jako nástroj a přístup do pozic. Jaký je charakterový rozdíl mezi Dalíkem, Šloufem, ... Mackem, Rathem? Jedna zbabělá facka.

6 1
možnosti

P89a77v50e61l 23V14é22b94r

17. 6. 2017 11:58

Že ze studu nechodíte kanálem, pane Rathe, ale bezostyšně vystupujete na veřejnost jako obránce práva a spravedlnosti!

12 0
možnosti
Foto

To, že ČSSD dopadne stejně jako ODS, bylo jasné každému, kdo se jenom trochu zajímá o politiku. Co nebylo jasné mně je to, proč to nebylo v obráceném pořadí. Protože průšvihů má na svém triku více ČSSD než ODS.

6 2
možnosti

Na to existuje statistika ?

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik