Diskuse

Výsledek ČSSD je spíš zázrak

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P81e50t29r 25J92á10n15s19k46ý

29. 10. 2017 11:19

pane rathe proc se porad cpete mezi slusne lidi? proc nejdete a nezatukate na branu aby vas zavreli? odsedíte si a zapomeme na vas..

1 0
možnosti
KV

Sociální demokraté jsou pro mne už delší dobu synonymem pro usilovné pachtění za bezpracným výdělkem (nejraději by, aby za ně vydělávalo Slunko na obloze) - a pravda, po neslavném odchodu Davida Ratha ze scény už u nich nezbyl nikdo, kdo by dokázal odrážet útoky Miroslava Kalouska a dalších zdánlivě pravicových bijců.

A ti zas nepochopili, že ta jejich pravicovost spočívá zas a JENOM v pokryteckém kritizování druhých, zatímco oni kryjí (nevidí a neslyší) podvádění a nejrůznější šméčka namísto poctivého podnikání, namísto poctivého placení daní.. Rv

1 1
možnosti

Rozumím tomu dobře, že jste další "čistý" socan, přesvědčený o své genialitě?

3 0
možnosti
OJ

Tohle bylo v článku? 8-o

0 0
možnosti
Foto

EET by v podstatě neměla zdražit ani klobásu ani pivo, ale jen ztížit obchodování načerno, tedy neplacení daní. EET není zas až tak drahá, stejně jako internet. Ve zdražení klobás a cigaret nehraje roli EET, ale například poptávka, ceny krmiv dobytka, kvalita potravin. Viz máslo. Díky tomu, že došlo k sankcím k Rusku, bylo mléčných výrobků přebytek a máslo bylo chvíli levnější. Pak se ale přestalo tolik vyrábět, pokud si výrobci nenašli nějaké jiné trhy a nyní se vyrábí za vyšší cenu. Zákaz kouření v restauracích je naprostý standard v celé EU. Vždyť už Zákoník práce tolik let ukládá, že na pracovištích, kde pracuje jeden nekuřák, musí být vyhlášen zákaz kouření. Volila jsem ČSSD, jako středolevou stranu, ke které u nás, není alternativa kvůli jejich programu, ne kvůli tvářím anebo pár zmatkům, k nimž došlo v rámci boje s Babišem. Ale připadne mi, že nespadám do škatulky dr. Ratha, byla jsem vegetarián, nekouřila jsem, nebyla primárně proti pomoci migrantům v rozumné míře, milovala jsem matematiku, mám VŠ a chci volit levici. Opírá se ten článek o nějaké seriozní statistické údaje, anebo je to snaha diskreditovat voliče ČSSD a sdělit, že jsou to zmatení přízemní ustrašení, průměrně vzdělaní občané, kteří chtějí mít za zády silný stát a bojí se myslet sami za sebe?

1 1
možnosti
Foto

volila jste Sobotku, který šikanováním Babiše zdiskreditoval úspěnou vládu, Chovance, který si z policie udělal obdobu stranické armády ala komunistické milice a zneužil je i pro likvidaci koaličního partnera, Zaorálka, který neustále dokazuje svou neschopnost......

3 0
možnosti
VS

nebudete tomu věřit, pane doktore, ale vy sám jste se o jejich pád hodně zasloužilRv

6 1
možnosti
Foto

Velmi rozumný článek. ČSSD bohužel již nemá takové osobnosti jako byl David Rath a personálně zdegenerovala Rv

5 3
možnosti
Foto

Promluvil ideální vůdce socanů.

4 3
možnosti
VV

Proč si psychopati stále myslí, že někdo stojí o jejich názor na svět. Stále tápu, kdo je psychopat a kdo ne.Jedno je jasné.Neexistuje u nich žádná sebereflexe.

3 0
možnosti

I96v30a36n 71Š70t51í85p16e15k

28. 10. 2017 12:25

Doktor Nesmiřitelná Nenávist přivedl socany do předsmrtných křečí a teď poučuje. "Vyhodil jsem ji dveřma, vlezla mi tam oknem" říkával děda o babičce. Babička ovšem neměla hadí oči a psychotickou, pomstychtivou povahu. Nicméně Doktor Moc může ještě splnit jednu historickou úlohu - ať se vetře do ANO, do roka je s Kňouralem Komplotem ámen.

7 0
možnosti
MB

ČSSD neporodělala bankrot - šlo o mega bankrot! Je až mrazivé - jít do voleb s heslem - "Dáme stát do pořádku" a historicky stranu vyvrátit ! Lihový dům může mít dvě rarity. Byl tam Lenin a může být prodán ! Jako jistina 500,000.000 Kč (půlmiliardy) Kč , současných dluhů ! Další rarita kampaně - Neví se, kdo je vlastně koncový volič ! Soc. dem. má své místo a musí se zdůvěryhodnit. Pomohlo, kdyby jste osobně, již seděl v base. Vaše řečnění před soudem - je v podstatě pokračování, devastační volební kampaně ! Pozor !, nejsem voličem strany - To zde píšu,jako rozumně uvažující člověk ... :-)

5 0
možnosti