Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

To, ze nekdo neporusil psane zakony jeste neznamena, ze jedna moralne. Ovsem kdyz nekdo balancuje na hrane zakonu a jeste ma tendece poucovat, tak to sila.

3 0
možnosti
BT

B67o94r70e34k 68T12o74m55i42s

6. 12. 2017 16:38

Asi už by měli zavřít tebe, ty darebáku.

7 1
možnosti
Foto

Jak píše níže pan Kopřiva a doufám že i mnoho později ostatních. Dalo se jen čekat, že autor bude oddalováním trestu bagatelizovat své pochybení a trestní stíhání.

On si totiž neumí představit, že jde podnikat a přitom být slušný, nikoho neuplácet, nekrást a nešidit a nelhat. Ta představa je pro pana Ratha jakožto etalonu deprivantství naprosto neuchopitelná.

Chucpe na entou.

Fuj.

24 1
možnosti
Foto

Správně. O morální čistotě mohou vyprávět naše církve, které si přišly k majetku pomocí poslance Pekárka pravomocně odsouzeného za korupci a nikým nevolené straně LIDEM Karolíny Peake za slib zákona o zřízení poslaneckého klubu s menším počtem poslanců. Přímo božský příklad mravní čistoty... David Rath je s 6 miliony proti miliardám našich svatých úplný žabař. Ale církve jsou místo chucpe na entou a fuj slušné, nekradou, nešidí a nelžou.

Zrovna nyní církve ve svojí božské nezištnosti a skromnosti prohrály soud https://brnensky.denik.cz/z-regionu/sporne-pozemky-v-bucovicich-patri-mestu-cirkev-soud-prohrala-20171205.html

4 9
možnosti
KP

Ano, pravdepodobnost je vysoka. Jiz byl na nej nasazen bratr.

0 0
možnosti
VK

Ale no tak. To už je chucpe.:-P

10 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik