Diskuse

Souboj titánů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

To odsouzení trvá u nás neskutečně dlouho. Nerozumím té kocourkovské komedii s odposlechy, je to jasný důkaz. Už jste měl dávno sedět. Mělo by to být dost let, a tak doufám, že si tam budete moci popovídat s Babišem.

5 2
možnosti
Foto

Za to poděkujte panu státnímu zástupci. Kdyby postavil pana Ratha před soud nejprve toliko za kauzu Buštěhrad, pro níž byl tento poprvé vydán, tak už mohlo být vše odpískáno.

0 0
možnosti

Tohle je k pousmání. Zdánlivě. Ve skutečnosti ale není. Dovede si někdo představit, co by se stalo a dělo, kdyby se tenhle bijec "milosrdně" sám neodpálil z politiky?!

0 0
možnosti
VN

Ále, dělejme si všichni srandu s toho, že si pan doktor plete Titána s titanem. Tím pádem docela zapadne, že usvědčený zloděj má v naší zprofanované společnosti nejenom drzost, ale i možnost vyjadřovat se k záležitostem... a tady fakt už nemohu dál.....

4 1
možnosti

Zatím, ještě není právoplatně odsouzen.

Každému je jasné, že to byl dárek k volbám pro středočeskou ČSSD i když si z toho mohl taky nechat něco pro sebe. Když se nepřizná, tak mu těžko něco dokážou. Mít v kufříku 7 mega, není trestné.

Kromě toho mohl mít někdo důvod obětovat těch 7 mega, aby ho odstranil z politiky, protože v té poslanecké sněmovně měl silnou pozici a chtěl prosadit síť neziskového zdravotnictví.

On to dnes není pro některé lidi, žádný velký peníz. Do toho domku měli přístup i jiní lidé, kteří tam instalovali odposlechy a mohli tam manipulovat kdykoliv i s tím kufříkem.

Že to na něho bylo pěkně připravený, včetně dodání do vazby, ovšem není pochyb. Šlo to, jak po másle!

1 3
možnosti
MB

Ale má to dobře - Prášek na praní TITAN Color Active, na barevné prádlo. Furt se něco propírá, aby byl člověk čistější. Nicméně, Perseus David se stále neobjevuje ! Překážek zde plno, zastupitelství Gorgony Medusy. Zdržovačky s otevřením mříže Krakena jsou zatím úspěšné, nicméně on bude vypuštěn ! Chybí otec Zeus, který se přiklání na stranu .Andreje Kalibose ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek. Velmi trefné. Karma R^

2 1
možnosti

Autor hlavně slíbil (vyhrožoval), co všechno ví, nejdříve na ČSSD, pak na Babiš, co všechno na ně řekne, ale furt kde nic tu nic.

7 0
možnosti
Foto

Souboj titanů

6. 01. 2018 15:57:47

Veřejný prostor opanovala zpráva OLAF. Pod mediální palbou zůstávají skryté další scény tohoto zajímavého příběhu.

Zdroj: https://rath.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=642246

Titan, chemická značka Ti, (lat. Titanium) je šedý až stříbřitě bílý, lehký kov, poměrně hojně zastoupený v zemské kůře. Je poměrně tvrdý a mimořádně odolný proti korozi i ve slané vodě. Při teplotách pod 0,39 K se stává supravodičem I typu. Jeho výrazně většímu technologickému uplatnění brání doposud vysoká cena výroby čistého kovu. Hlavní uplatnění nalézá jako složka různých slitin a protikorozních ochranných vrstev, ve formě chemických sloučenin slouží často jako složka barevných pigmentů.

2 0
možnosti
VN

Titan je jenom jeden. Jak může sám se sebou bojovat?

0 0
možnosti

Davide, proč nám neprozradíte, čí ty miliony byly? Protože se ČSSD hroutí i bez této informace? :-)

6 0
možnosti
PK

Pani Bradáčová od počátku obhajuje práci policie a nesouhlasí s účelovou obhajobou. Proč nás zase obelháváte?

3 0
možnosti