Diskuse

Bohatým brát

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Žádné regulace a pásma - bnohatství nepřinesou. Ta mantra je nekonečná. Velkoryse na to šli komunisté. Všechny okradli, pojistili procesem Měnové reformy - Výsledek? Mj., vznik Šikovy reformy - Výsledek? NIKDO, zahraničnímu kapitálu tak dobře cestu nepřipravil - jako KSČ. Dobře, očekává se tedy podpora a rozvoj českého živnostníka. Rozdávají se průmyslové zóny a daňové prázdniny k tomu. Český živno čumí! NIKDO, zahraničnímu kapitálu tak dobře cestu nepřipravil - jako ČSSD. Co s tím? Opět pásma, regulace a trest pro ty činné . Toto, Milý Davide, je ideální námět pro dlouhé večery na pryčně nápravného zařízení. Již prosím nic nenapravujte. Doufám, že Vám brzy přicestuje posila , pak nemusíte ani spát a můžete snít ! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Kandidát na senátora se rozhodl, že pár krabic od vína (každou s obsahem 7 melounů) osobně sám roznese po několika Domovech důchodců. ;-)

2 0
možnosti
AM

Ano, v časech, kdy byly USA na vrcholu slávy a opravdový demokratický vzor pro zbytek planety, byly místní daně pro nejbohatší 90%. Dnes už to zní šíleně a nikdo to neví. A jak prosperovaly!

Problém je, že se kapitál globalizoval a může vydírat jednotlivé státy, které ztrácejí svou moc si na něj došlápnout. Odborně se tomu říká závod ke dnu.

A vzniká Elysium. Smetánka oddělená od běžných smrtelníků. Pohádkově bohatá a nedoknutelná. Neplatí pro ně naše zákony, morálka, nic...

Nejkomičtější na tom je, že se teď módně říká, že v EU vládnou levičáci. Pravda ovšem je, že všichni už jsou koupení a s levicí nemají nic společného. Vždyť takový Google z mnohamiliardovými zisky zaplatí celoevropskou daň 8 milionů, to je výsměch. O bankách nemluvě.

Levice je v háji, jen bezmocně sleduje, co se děje.

3 0
možnosti
KT

Škoda jen, že tuto realitu nepopisuje skvělá paní Šichtařová, pro kterou je pořád největší zlo tzv. stát

0 0
možnosti
OP

I Jánošík bral, až ho pověsili. Změna nenastane, pokud lidstvo bude akceptovat konzum, který jim ta cháska bohatých podsouvá a na něm bohatne. Nevím, zda k tomu někdy lidstvo dospěje, že konzum je okrádá o jejich bohatství, ale nejspíš změna nastane až ve chvíli, kdy ty konzumní zbytečnosti lidstvo úplně zavalí.

0 2
možnosti
PK

Nic nového, takový režim buď ještě existuje na papíře v řadě vyspělých států nebo v realitě i "částečně". S globalizací, rozvojem daňových rájů, optimalizací daní, speciálními úlevami v zemích jako Lucembursko, Nizozemsko, Irsko atd. starý dobrý systém šel do ... A poněvadž dnešní státy a jejich politici jsou ještě více jen loutky, tak Váš "návrh" nemá šanci. U nás je nízké např. jen zdanění majetku.

0 0
možnosti
Foto

A co teprve tací, co dokáží lahev vína přeměnit na pár melounů. To jsou panečku borci!

9 0
možnosti
PB

P74e70t81r 93B87u19r60i81a17n

22. 8. 2018 20:04

Druhý stupeň Ježíše. Ten napřed udělal víno z vody.

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik