Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Moje rada si nečiní nárok na odměnu, ale je nejjednodušší

čenž

Vládní čtvrť vytvořit z nějakého sídliště a lidi ze sídliště do stávajících úřednických domů, hehehehe

0 0
možnosti
OP

Zorganizovat činnost úředníků není zcela špatná myšlenka, jen tu realizaci nemohou dělat politici, ale oborníci. Pokud bude nastaven rozumný, nikoliv megalomanský rozpočet, na které by se přiživovali úžasní architekti, a uskuteční se avizovaná velká redukce počtu úředníků, vyspekulovali Piráti pro Prahu výhodné podmínky. Spíše jde o to, že z budoucích jednání vzejde nejspíše něco úplně jiného a méně hodnotného, než tomu je nyní

1 0
možnosti
RB

Věc ještě není dohodnutá. Pirátům se do toho nechce a je dost dobře možné, že dali schválně nesplnitelné podmínky, aby to nemuseli odmítnout sami. Fakt je, že pronajímat budovy pro úřady je zvěrstvo. Ovšem druhá věc je, jak se z eventuálního prodeje budov někdo krásně napakuje. Copak nemá stát dost vlastních budov, kam by nacpal úředníky?

0 0
možnosti
PK

Máme kraje, které se mají starat o rozvoj. A máme bývalého hejtmana, který se staral o rozvoj a MMR mu v jeho rozvoji mohlo překážet. Jenže je rozdíl mezi rozvojem dané osoby a rozvojem v zájmu obyvatel.

2 0
možnosti
PK

Vládní čtvrtě jsou po celém světě a dává to z hlediska ekonomie a dalších ukazatelů smysl.

2 0
možnosti
PK

Snad Berlín, Brusel pro EU. Nejsem o výhodnosti v Praze přesvědčen. I když "paláce" by asi rádi Rusáci a Arabové koupili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik