Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Určitě je pravdou, že média a veřejnost se až moc věnují věnují dětinským problémům, zatímco podstatným problémům se pozornost tolik nevěnuje.

Ne, že by to bylo až tak objevné ale je užitečné si ti připomínat.

Veřejným míněním a politickými preferencemi hýbou spíše různé kauzy, nežli práce a výsledky jednotlivých vlád.

Zrovna Rathova kauza, ač v lecčems zbytečně teatrální, žádnou prkotinou nebyla a šlo v ní o principy a zásady. Ale třeba taková kauza, která vedla k pádu Nečasovy vlády byla přímo ostudná. Smotání jmen všemožných kmotrů (které se Nečas paradoxně snažil odstavit) s jeho jménem, zásahy zakuklenců, cihly zlata, trafiky, démonická domina, zneužívání tajných služeb... A výsledek? Nějaké daňové doplatky za luxusní kabelky...

Koho zajímaly záměry a výsledky Nečasovy vlády? Nečas padl, rozjeté reformy a projekty se povětšinou odsunuly a zastavily....a ČSSD si v klidu užívá oživování české ekonomiky díky vnějším podmínkám a předchozí rozpočtové střídmosti Nečasovy vlády.

Koho zajímá, jak si to ČSSD představuje do budoucna, a co proto dělá? Každého spíše zajímá, co měl Sobotka v mailu...

1 0
možnosti
JR

To, že jsme kolonie s 6x menšími platy pro velkou většinu lidí je fakt.. To, že část podnikatelů a velmi malá část zaměstnanců má srovnatelné příjmy jako na západě není náplast. Nedivte se, že pravice je kvůli tomu kam zemi dovedla, v nejhorší situaci za celou dobu od listopadu.....Top 09 - 8%, ODS - 7%, Svobodní 1%

1 0
možnosti
JR

Souhlas s Rathem. To, že zneužil svého postavení neznamená, že nemá pravdu. Teprve v nouzi lidé produkují pravdu.

1 2
možnosti
AT

Tuhle "pravdu" říkal včera večer aj Franta Sádlo u nás v knajpě. Miluju chytrolíny, co bez zodpovědnosti a pravomoci rozdávají vagóny rozumu. Ptám se znovu: co dělal, když byl u lizu? Pardon, ve vládě.

2 0
možnosti
Foto

Dopil krabicak a ted rozumuje, zavrit az zcerna.

1 0
možnosti
AT

A na to přišel až teď? Co dělal a hlásal, když byl u moci?

6 0
možnosti
JSS

Jsme zaslepeni. Funkcionáři profitují, platy jsou nesmyslně rozdílné. Země je v područí a efekty práce jdou pryč. Můžeme si za to. Je zde proud, který má náodní cit a obhajobu ?? Neznám takový. Přeškoda, ale co s tím? Bohužel ne mnoho, slušní lidé jsou v pozadí.

0 0
možnosti
JB

Zaráží mne, že v drtivé většině kritizujete Ratha, ale nikdo nenapsal to podstatné: v čem je jeho analýza chybná?

PS: takže mám dojem, že kdyby byl pod ní podepsán někdo jiný, budou všichni souhlasit, jak je to trefně a dobře napsáno..

6 2
možnosti
JB

PS2: rozhodně nejsem příznivcem dr.Ratha a domnívám se, že by s ním ve vězení mělo sedět mnoho dalších politiků..

3 0
možnosti
ZB

Rath by se měl stydět, ale to mu není vlastní. V některých věcech v tomto článku pravdu má, chce se jen zviditelnit. Pravě Rathovi nejde a nikdy nešlo o lidi, ale jej a jen o sebe. Je to politický převlékač kabátů. Na druhé straně Rath dělal jen to co téměř všichni politici v Česku. Kdybychom neměli Rathovi podobné politiky, pak bychom jistě už museli být na úrovni Švýcarska, s nimi budeme patřit vždy mezi banánové republiky.

4 0
možnosti
MM

M74a57r51e59k 55M52a35r14e64k

10. 1. 2016 15:56

Ta kreatura ještě nesedí?8-o

8 4
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu jak se nám daří (i když nám politici rozkradou cca 20% majetku), tak bych neváhal použít slova Václava Klause,"jen více takových ekonomických kolonií".

2 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik