Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

kudy chodil tudy kRATH

3 0
možnosti
RS

To pripomina Rude Pravo za totality. Kde jsou fakta?

4 1
možnosti
MV

penize jsou pohonem a nenazranyho casto dohonej...pane jo, vy teda mate zaludek!

3 1
možnosti

K90a91r68e83l 59Š10p14i12k31a

10. 1. 2016 13:37

Rathe, vy gaunere, vy ještě nesedíte, bez možnosti el.komunikace ????

9 4
možnosti
PB

P60e18t19r 41B72r52o66ž

10. 1. 2016 13:27

Nejhorší na všem je, že už nemůžete dál krást, že? Rv

7 3
možnosti
LJ

On nesedi? Nebo jsou i muklove online?

14 5
možnosti
JP

Jsme naštěstí součástí velkého svobodného trhu EU, hospodářsky v podstatě další spolkovou zemí Německa, proto jsme na tom přes všechny zlodějny a naše hlouposti tak dobře. Pokud se nacionalistům a emisarům Moskvy podaří EU rozbít, bude to pro nás drahé poučení. A co jste vlastně Vy? Zamyslel jste se také nad tím?

3 1
možnosti
MK

Reportáž psaná na oprátce......to už tu bylo...nečíst.

5 0
možnosti
RK

....Lidé, měl jsem vaše prachy rád. Bděte!:-P

9 0
možnosti
RK

Já jsem tak rath, že se na ten váš xicht už nemusím dívat pokaždý když jedu autobusem ČSAD Slaný.... ani váš podpis není u dveří, kde všichni měli na očích kdože to vlastně tu dopravu platíRv

8 3
možnosti
Foto

Píšete:

"Pokud lidi vystrašíte tak, že přestanou utrácet a investovat, tak se začne stroj zpomalovat. Moudrá a prozíravá vláda nešíří mezi lidmi pesimismus, ale rozumný optimismus."

k tomu lze říci jen tolik. nejvíce optimističtí asi byli v Řecku a nějak to dobře nedopadá. On i ten pesimismus má něco do sebe-ostatně oživení přišlo před vlivem současné vlády a přišlo na zdravém základ, firmy a domácnosti i díky "pesimismuů spotřebu odložily až do doby kdx věc potřebují, nenakupovaly zbytečnosti.

Když už zmiňujete tu kvalitu života-tu si nijak výrazně nezlepšíme když budeme montovny-právě podpora různých montoven je doména ČSSD již z vašich dob. Jediné jak se situace může změnit je posílení domácí bohatší vrstvy, která pak díky úsporám-volnému kapitálu může investovat-to je přesně opak dlouhodobého programu ČSSD, který je založen na oslabování bohatších a na posílení spotřeby.

Celý ekonomický program ČSSD působí tak trochu jako pyramidová hra tz. letadlo-je založen na neustálém růstu spotřeby ale ten není nekonečný-jednak tím, že lidi nejsou schopni řídit víc než jedno auto, nenosí najednou 2 košile..., ale taky tím, že se část peněz utrácí v zahraničí. Hlavním limitem spotřeby ale je klesající porodnost.

4 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik